blog-post

Zo maak je je goede voornemens toch nog waar

Flashback naar 1 januari. Je had je kater of je indigestie van de avond voordien nog niet helemaal verteerd, maar je stond zelfverzekerd in je schoenen. Dit zou het jaar worden waarin alles ging veranderen. Jij zou eindelijk werk maken van je goede voornemens!

Gezonder gaan eten, meer sporten, een job vinden die je wél leuk vindt, een lief zoeken of meer tijd maken voor je kinderen? Je zou er tweehonderd procent voor gaan!

Maar je blééf die grote verandering maar uitstellen. En nu, met het einde van het jaar in zicht, besef je dat de tijd dringt. Uitstellen naar volgend jaar dan maar?

Ho! Maak nú nog werk van je goede voornemens! We’ve got your back met een opleiding op jouw maat.

Ik wil...

Gewicht verliezen

Krijg je die kerstkilo’s van vorig jaar er maar niet af? Of is je summer body alweer naar wintermodus aan het evolueren? Met een opleiding Afslankingsconsulent kom je te weten hoe je een gezond gewicht bereikt. Bonus: de kennis die je tijdens deze cursus opdoet, kan je meteen inzetten om anderen te helpen afvallen.

Aan mijn conditie werken

Geen betere motivatie dan samen sporten. Je loopmaatje verwacht immers dat je komt opdagen. Schrijf je in voor een opleiding Personal Coach en werk aan jouw conditie én aan die van je klant. Zo ben je verplicht om je afspraken na te komen en verdien je ook nog eens een centje bij. Twee vliegen in één klap!

Meer tijd maken voor vrienden en familie

Druk, druk, druk. We zijn altijd maar bezig met de dagelijkse rompslomp van ons werk, hobby’s en het huishouden. Om over social media nog maar te zwijgen. Deel je tijd beter in met een cursus Time Management en maak tijd voor wat echt belangrijk is!

De liefde van mijn leven vinden

Blijf altijd jezelf in je zoektocht naar de ware liefde, maar weet dat het nooit kwaad kan om jezelf bij te scholen. Leer eens een nieuwe skill en scoor punten met je diploma Barista. Zo heb je meteen een fantastisch idee voor je eerste date: een zelfgebrouwen kopje koffie drinken!

Me minder druk maken

Sta jij stijf van de stress en heb je af en toe behoefte aan een moment van rust? Schrijf je in voor een opleiding Mindfulness Coach en maak je hoofd leeg door te focussen op het nu. Zodra je de techniek helemaal beet hebt, geef je je kennis makkelijk door aan de overige stresskippen in het hoenderhok.

Minder geld uitgeven en beginnen sparen

We kennen het allemaal: je gaat een dagje shoppen, je springt nadien nog even de supermarkt binnen, je valt onverwacht in panne met je wagen en je dure gsm begeeft het terwijl je de garage belt. En je moet de elektriciteitsrekening vandaag nog betalen. Jouw maandbudget heb je er op 1 dag volledig doorgejaagd. Leer je bankrekening beheren tijdens een opleiding Budgetcoach en kom nooit voor onaangename verrassingen te staan.

De wereld zien

De andere kant van de wereld is dichterbij dan je denkt. Nieuwe culturen ontdekken, onbekende gerechten proeven, wereldberoemde monumenten bezoeken of een praatje slaan met de locals. No hay nada mejor! Wablieft? Je komt zoveel meer te weten over een land als je de taal spreekt. Bekijk onze taalcursussen en begin goed voorbereid aan je wereldreis.

Een job vinden die ik wel graag doe

Kijk je er elke dag weer tegenaan om te gaan werken? Zit je nog liever vast in de file dan gevangen in je job? Al onze opleidingen zijn arbeidsmarktgericht en leiden gegarandeerd tot een job die je wél leuk vindt. Bovendien: wat je zelf doet, doe je beter. Volg ook een opleiding Bedrijfsbeheer en word je eigen baas!

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS