Zeggen en doen, zijn geen synoniemen

05/07/2018 Thomas Verlinden

Zwaardere mannen zijn beter in bed, blondines hebben meer zelfvertrouwen dan brunettes en roodharigen, en ga zo maar door. Er zijn honderden lichaamskenmerken waaraan je kunt zien hoe een persoon echt is. Wij sommen hier voor jou de leukste en eigenaardigste weetjes op. .

Ogen

Mannen met blauwe ogen voelen zich sneller aangetrokken tot blauwogige vrouwen. Als we een studie van de University of Tromso mogen geloven, komt dit doordat mannen denken dat hun baby zo blauwe ogen zal hebben.

Ook kun je uit iemands ogen zijn/haar politieke voorkeur afleiden. Een linksgeoriënteerd iemand zal je oogbewegingen volgen wanneer je tijdens een gesprek bijvoorbeeld even opzij kijkt naar een voorbijlopende hottie. Een conservatief iemand zal dat niet doen, die zal zijn/haar blik strak op je gericht houden.

Handen

Volgens wetenschappers uit Geneve vinden vrouwen mannen die langere ringvingers dan wijsvingers hebben aantrekkelijker. In Duitsland is men dan weer van mening dat die mannen vaak slechtere chauffeurs zijn

Buik

Vergeet die six-packs maar: zwaardere mannen hebben namelijk een betere seksuele uithouding! In Turkije hebben ze hier een jaar lang onderzoek over uitgevoerd en hieruit bleek dat zwaardere mannen gemiddeld 7,3 minuten seks hebben, terwijl slankere mannen het voor 108 seconden uithouden. Zwaardere mannen hebben namelijk hogere levels van vrouwelijke sekshormonen en dit vertraagt het proces naar een orgasme. Onze cursus sekscounselor leert je hier alles over!

Boezem

Uit een enquête die in Chicago afgelegd werd door 1200 vrouwen, kunnen we het volgende concluderen: vrouwen die met een vollere boezem gezegend zijn, hebben meestal een hoger IQ dan vrouwen met een kleinere bh-maat. Schuif die stereotypes dus maar mooi van tafel!

Lengte

Kortere mannen maken helaas minder kans om zich te kunnen voortplanten, volgens een studie in Polen. Wetenschappers beweren dat dit komt doordat vrouwen de lengte van een man als belangrijke criterium zien bij het kiezen van een partner.
 
Je lichaam zegt ongetwijfeld veel meer over jezelf dan waar jij je eigenlijk van bewust bent. Zo kom je met lichaamstaal zelfs makkelijk te weten of iemand een dominante persoonlijkheid heeft, aan het liegen is of stiekem een oogje heeft op jou! Snak je naar meer kennis over wat je lichaam allemaal over je kan zeggen? Grijp dan met beide handen naar onze opleiding lichaamstaalexpert en word een professional op het vlak van lichaamstaal!
 

Iedereen heeft ook z’n eigen uitstraling en daardoor creëer je een imago. Het draait allemaal om een goede indruk maken en zelfvertrouwen uitstralen. Ben je hierin geïnteresseerd en zie je een carrière als imagoconsulent wel zitten? Kies dan nu voor de unieke opleiding imagocoach van De Schoonheidsschool!

Ontdek al onze opleidingen rond humaniteit aan het centrum voor afstand-en avondonderwijs en word een echte mensenkenner.


relatedBlogs

Eerste hulp bij ongevallen

Indische massage

Adem in en uitpreviousLabel

Mannen komen van mars en vrouwen van venus

nextLabel

Waterproof party

mostRead


Krijg geld om te leren!

11/06/2019

Laat je baas je opleiding betalen!

21/02/2019

Altijd tijd tekort? Zo los je dat op!

03/09/2018

relatedCourses


Kledingconsulent - Allround

Is het tijd om te beginnen met iets wat je écht leuk vindt? Dit is je kans.

Imagoconsulent

Leerzame en praktijkgerichte lessen van onze professionele, bevlogen docent?

Kleurenconsulent (Gevorderden)

Leerzame en praktijkgerichte lessen van onze professionele, bevlogen docent?

Kleurenconsulent Basis

De cursus Kleurenconsulent Basis helpt je je dromen verwezenlijken.

Kleurenconsulent Mannen

De cursus Kleurenconsulent Mannen helpt je je dromen verwezenlijken.

courseMaterial


Kleurdoeken Professioneel Ziezo

929.00

buyMaterial

Kleurdoeken Standaard Ziezo

283.50

buyMaterial

Kleurpaspoorten Professioneel Ziezo

232.00

buyMaterial

Kleurpaspoorten Standaard Ziezo

174.50

buyMaterial

Stijlpaspoorten Standaard Ziezo

94.00

buyMaterial

studyCategories


Mode & Styling

Persoonlijke Ontwikkeling

Make-Up

Hairstyling

blogTags


LichaamstaalexpertLichaamstaalImagocoachLerenOpleidingCursusSchool

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0