blog-post

Weg met die rimpels!

Doorheen de jaren verschijnen er steeds meer rimpels, verder krijg je grotere poriën en verschijnen ook diepere lijntjes in het gelaat. Om deze zo goed mogelijk weg te werken, is het belangrijk dat je een foundation gebruikt die perfect bij je huid past. Ga vooral niet voor een donkerdere kleur dan je eigen gelaatskleur. Hoe donkerder je foundation, des te ouder je lijkt. Vermijd ook poeder, deze geeft vaak een matte uitstraling waardoor je er ouder uitziet.
 
Het volume in de wangen neemt af naarmate je ouder wordt. Belangrijk hier is dat je vooral een lichte blush kiest zoals oudroze of perzikkleur. Breng deze aan op het dikste deel van je wangen om een vollere blik te creëren. Wanneer je de blush te hoog aanbrengt, worden kraaienpootjes extra geaccentueerd en lijken je ogen kleiner, besteed hier dus extra aandacht aan.
Ook de lippen worden iets dunner en droger. Omlijn de lippen nog eens extra met mat lippenpotlood met nude-tint. Daarna kies je voor een lichte kleur lippenstipt met extra glans. Op deze manier ga je voor een voller effect van de lippen.
 
Aan de opkomende kraaienpootjes storen de meeste vrouwen zich mateloos. Wat je zeker moet vermijden bij kraaienpootjes is poederoogschaduw. Verder gebruik je beter lichte kleurtjes aangezien donkere make-up er sowieso al voor zorgt dat je oog kleiner toont. Probeer ook eens bruine of grijze eyeliner uit. Werk met oogschaduw en eyeliner vooral aan de buitenhoeken van je ooglid, op die manier zal het oog groter tonen.
 
Wil je meer make-up tips of wil je leren hoe je deze technieken snel en gemakkelijk onder de knie krijgt? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze opleiding visagie.
Of op zoek naar andere make-upopleidingen? Ontdek ze allemaal aan De Schoonheidsschool!

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS