blog-post

Waterproof party

Het is zomer en je hebt een tuinfeestje gepland. De barbecue staat klaar om aangestoken te worden, het zwembad is vrijgemaakt om in te plonzen. Je hebt aan alles gedacht maar er is één factor die je niet had kunnen voorspellen: Regen… Wat te doen als jouw kick-ass feestje letterlijk “in het water” dreigt te vallen?
 
Eerst en vooral: wees voorbereid! Je kan op jouw uitnodiging al een regel voorzien met een ander plan indien het zou regenen.
Geen plan b?
 
Als party-host is het jouw verantwoordelijkheid om de weersvoorspellingen in het oog te houden. Laat de gasten een paar dagen op voorhand weten hoe je het feestje van de verdrinkingsdood gaat helpen.
 
Het is belangrijk om niet te panikeren! Je had graag je feest buiten gehouden, in de mooie natuur. Wel, regen is ook een deel van de natuur! Verschuif niet de datum maar bijvoorbeeld het uur. Regen komt meestal in buien. Hierop kan je inspelen, een barbecue in de middag kan even gezellig zijn als ’s avonds.
 
Zorg dat je altijd een partytent opstelt of klaar hebt liggen. Vaak kan je kiezen om ze open- of dicht te maken afhankelijk van de huidige weersomstandigheden. Zo kan die barbecue gewoon buiten doorgaan hoe je het gepland had. Een garage of kamer kan ook dienen als schuilplek. Het koelt snel af bij regen, zorg dus misschien ook voor enkele dekentjes.
 
Je kan het feest ook volledig omgooien. In plaats van een namiddag picknick in het park, houd jij gewoon een gezellig etentje of cocktailparty binnenshuis met de nodige gezelschapspelletjes in de buurt.
 
Maak jij graag van elk feest een succes, ongeacht de weersomstandigheden? Hou je ervan om mensen samen te brengen en te entertainen? Dan is de opleiding event manager vast op je lijf geschreven!
Check zeker al onze opleidingen onder het thema event en organisatie en word een echte partyknaller!

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS