blog-post

Perfecte rode lippen

Eén van de populairste opleidingen aan De Schoonheidsschool is de cursus visagie. Je haalt er heel wat nuttige tips en tricks uit die op speciale dagen absoluut van pas kunnen komen. Vandaag leren onze visagisten hoe je je lippen extra in de kijker zet met de perfecte rode mond!

Stap 1

Lijn je lippen af met een lippotlood en vergeet vooral de cupidoboog niet te accentueren, het v-vormige boogje in je bovenlip. Heb je wat dunnere lippen? Met een lippotlood kan je je lippen iets dikker maken door net boven je lipranden te werken. Pas natuurlijk op dat het niet te fake gaat lijken. Zorg er ook altijd voor dat de kleur van je lippotlood overeenkomt met je lippenstift. Ga zeker niet voor te donker, maar ook niet voor te licht.

Stap 2

Kleur je lippen vervolgens volledig in met het lippotlood. Hierdoor blijft je lippenstift langer zitten.

Stap 3

Breng hierna de lippenstift aan. 

Stap 4

Voor extra volle lippen kan je nog een extra laagje glans aanbrengen.
De rest van je make-up houd je best sober. Een beetje foundation voor een gladde huid, een neutrale oogschaduw en wat mascara voor een open blik.

Wil je graag weten welk rood jou perfect staat en hoe je deze look in een mum kan transformeren tot een hippe retro-look? Volg dan een professionele cursus visagie aan De Schoonheidsschool.

Of wil je graag nog andere opleidingen ontdekken? Check ze allemaal aan De Schoonheidsschool!

 

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS