Levenslang leren loont!

13/02/2020 Thomas Verlinden

Levenslang leren wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Of je nu arbeider, bediende, CEO of zelfstandige bent: je moet investeren in persoonlijke groei, zodat je jezelf ten volle kan ontwikkelen in je carrière. De tijd dat je een loopbaan van veertig jaar bij hetzelfde bedrijf opbouwde, heeft plaats gemaakt voor nieuwe opportuniteiten bij verschillende bedrijven, en vaak binnen verschillende functies. Het spreekt dan ook voor zich dat je je competenties moet onderhouden en bijschaven.

De voordelen van levenslang leren zijn al langer bekend: op individueel vlak zorgt het voor ontzettend veel doorgroeimogelijkheden. Ook nemen je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk toe. Bedrijven hebben ook baat bij personeel dat levenslang leert: zo beschikken zij over mensen die op de hoogte zijn van trends en tendensen, wat winstgevend kan zijn voor de organisatie. Doordat werknemers over meer competenties beschikken, zijn zij ook multifunctioneel inzetbaar. Dit creëert meer kansen voor een job die men graag doet. Levenslang leren loont dus wel degelijk!

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs heeft goed begrepen dat het zogenaamde ‘menselijk kapitaal’ op een constant niveau moet worden bijgeschaafd. Wij bieden je dan ook een waaier aan opleidingen aan binnen elk vakgebied. Of het nu gaat om theoretische kennis, of om het aanleren van nieuwe vaardigheden: wij begeleiden jou stap voor stap bij het leerproces. Via een individueel opleidingstraject garanderen wij jou een leermethode die het best bij je past. Je kan steeds terecht bij een van onze opleidingsconsulenten voor een verhelderend gesprek. Daarnaast kan je ook altijd rekenen op professionele begeleiding van je vakdocent, zodat je ondersteund wordt tijdens je opleiding.

Hoe meer kwaliteiten je kan neerpennen op je CV, hoe groter je kansen op de arbeidsmarkt. Wie zich wil bijscholen, doet er dan ook goed aan om ‘out of the box’ te denken. Volg dus niet enkel een opleiding die je de nodige theoretische kennis bijbrengt, maar ook die verder gaat dan dat. Wil je je bijvoorbeeld als zelfstandige vestigen? Ga dan niet alleen voor het diploma Bedrijfsbeheer, maar bekijk ook de opleiding Praktisch Leidinggeven om je toekomstige werknemers meteen juist te kunnen begeleiden. Bij het Centrum Voor Afstandsonderwijs kan je je op zodanige wijze bijscholen zodat je de voeling met de praktijk blijft behouden. Ook trends in jouw vakgebied worden nauwgezet opgevolgd, zodat je steeds up to date blijft!

Wie zich graag op verschillende vlakken wil ontplooien, kan bij het Centrum Voor Afstandsonderwijs terecht voor een All-You-Can-Study. Hierbij volg je zo veel opleidingen als je zelf wil, en heb je de keuze uit meer dan 350 cursussen. De minimum looptijd van een AYCS-traject is één jaar, nadien kan je je traject per maand verlengen. Voor die prijs volg jij een jaar zoveel cursussen je wil, met een maximum van 3 opleidingen tegelijkertijd.

Ben je op zoek naar een specifieke opleiding binnen jouw vakgebied? Bekijk dan zeker ons thematisch overzicht op de website. Van Bouw & Techniek tot Toerisme & Reizen: sowieso vind jij een opleiding die jou op het lijf geschreven is! Ontdek zelf de talloze voordelen van levenslang leren en start vandaag nog met je opleiding!


relatedBlogs

Het avontuur van Wendy: van bediende tot zelfstandige barista

All you need is love... and a wedding planner!

Hoe een extra opleiding je zaak boost


relatedCourses

Google Ads SEA, Afslankingsconsulent, Businessmanager - Allround, Grime Allround, Interieurstylist Allround, Kledingconsulent - Allround, Nagelstylist Allround, Immocoach Allround, Voedingsdeskundige Allround, AssertiviteitstrainingblogRelatedAll

previousLabel

Offrez à votre partenaire un massage de qualité grâce à ces 4 conseils !

nextLabel

Dankzij onze opleiding Jobcoach zit je nooit zonder job!

mostRead


Krijg geld om te leren!

11/06/2019

Laat je baas je opleiding betalen!

21/02/2019

Altijd tijd tekort? Zo los je dat op!

03/09/2018

relatedCourses


Aannemer

Volg de opleiding Aannemer en word een krak in je vak als Aannemer.

Accountmanager

Volg de opleiding Accountmanagement en word een krak in je vak als Accountmanagement.

Administratief Bediende

Is het tijd om te beginnen met iets wat je écht leuk vindt? Dit is je kans.

Vastgoedbediende

Volg de opleiding Makelaar en word een krak in je vak als Administratief Makelaar.

Kindervoedingsadviseur

Kies voor de praktijkgerichte lessen van de cursus Kindervoedingsadviseur.

courseMaterial


Schoonheidsspecialiste Professioneel Districos

999.00

buyMaterial

Schoonheidsspecialiste Standaard Districos

820.00

buyMaterial

Pedicure Standaard Districos

300.00

buyMaterial

Pedicure Professioneel Districos

655.00

buyMaterial

Pedicure Professioneel Aurora Districos

790.00

buyMaterial

studyCategories


Administratie & Onthaal

Schoonheidszorgen

Mode & Styling

Management & Bedrijfsvoering

Tekenen & Schilderen

blogTags


Levenslang lerenOpleidingenThuisstudiesThuisopleidingenThuiscursussenBijscholenBijscholingAvondonderwijsAvondlessen

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0