Levenslang leren loont!

31/01/2024 Thomas Verlinden

Levenslang leren wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Of je nu arbeider, bediende, CEO of zelfstandige bent: je moet investeren in persoonlijke groei, zodat je jezelf ten volle ontwikkelt in je carrière. De tijd dat je een loopbaan van veertig jaar bij hetzelfde bedrijf opbouwde, heeft plaats gemaakt voor nieuwe opportuniteiten bij verschillende bedrijven, en vaak binnen verschillende functies. Het spreekt dan ook voor zich dat je je competenties moet onderhouden en bijschaven.

De voordelen van levenslang leren zijn al langer bekend: op individueel vlak zorgt het voor ontzettend veel doorgroeimogelijkheden. Ook nemen je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk toe. Bedrijven hebben ook baat bij personeel dat levenslang leert: zo beschikken zij over mensen die op de hoogte zijn van trends en tendensen, wat winstgevend is voor de organisatie. Doordat werknemers over meer competenties beschikken, zijn zij ook multifunctioneel inzetbaar. Dit creëert meer kansen voor een job die men graag doet. Levenslang leren loont dus wel degelijk!

Wij weten dat het zogenaamde ‘menselijk kapitaal’ op een constant niveau moet worden bijgeschaafd. Daarom bieden we je een waaier aan opleidingen aan binnen elk vakgebied. Of het nu gaat om theoretische kennis, of om het aanleren van nieuwe vaardigheden: wij begeleiden jou stap voor stap bij het leerproces. Via een individueel opleidingstraject garanderen wij jou een leermethode die het best bij je past. Je bent altijd welkom bij een van onze opleidingsconsulenten voor een verhelderend gesprek. Daarnaast kan je ook altijd rekenen op professionele begeleiding van je vakdocent, zodat je ondersteund wordt tijdens je opleiding.

Hoe meer skills op je cv, hoe groter je kansen op de arbeidsmarkt. Wie zich wil bijscholen, doet er dan ook goed aan om ‘out of the box’ te denken. Volg dus een opleiding die je naast de nodige theoretische kennis, ook de nodige praktische vaardigheden bijbrengt. Wil je je bijvoorbeeld als zelfstandige vestigen? Zet dan naast alleen op het diploma Bedrijfsbeheer, in op de opleiding Praktisch Leidinggeven om je toekomstige werknemers meteen juist te begeleiden. Bij ons school je je op zodanige wijze bij, dat je de voeling met de praktijk blijft behouden. Ook trends in jouw vakgebied worden nauwgezet opgevolgd, zodat je steeds up to date blijft!

Wie zich graag op verschillende vlakken wil ontplooien, is bij ons welkom voor een All-You-Can-Study. Hierbij volg je een jaar lang aan een vast tarief zo veel opleidingen als je zelf wil, en heb je de keuze uit meer dan 350 cursussen. De minimum looptijd van een AYCS-traject is één jaar, nadien is het mogelijk je traject te verlengen.

Ben je op zoek naar een specifieke opleiding binnen jouw vakgebied? Bekijk dan zeker ons thematisch overzicht op de website. Sowieso vind jij een opleiding die jou op het lijf geschreven is! Ontdek zelf de talloze voordelen van levenslang leren en start vandaag nog met je opleiding!


relatedBlogs

Sportberoepen zijn populairder dan ooit!

Mindfulness op de schoolbanken

Bakken is gezond! En wel om deze redenen


relatedCourses

Afslankingsconsulent , Businessmanager - Allround , Grime Allround , Interieurstylist Allround , Kledingconsulent - Allround , Immocoach Allround , Voedingsdeskundige Allround , Assertiviteitstraining , Management Assistant , All You Can Study blogRelatedAll

previousLabel

Offrez à votre partenaire un massage de qualité grâce à ces 4 conseils !

nextLabel

Dankzij onze opleiding Jobcoach zit je nooit zonder job!

mostRead


Laat je baas je opleiding betalen!

21/02/2019

Altijd tijd tekort? Zo los je dat op!

03/09/2018

5 gouden tips om jouw studiemethode te verfijnen

03/09/2018

relatedCourses


Aannemer

Volg de opleiding Aannemer en word een krak in je vak als Aannemer.

Accountmanager

Volg de opleiding Accountmanagement en word een krak in je vak als Accountmanagement.

Vastgoedbediende

Volg de opleiding Makelaar en word een krak in je vak als Administratief Makelaar.

Kindervoedingsadviseur

Volg les in je eigen regio. Kom alles te weten over gezonde voeding voor je kind.

Google Ads SEA

Volg de opleiding Google Ads SEA en word een krak in je vak als Digital Marketeer.

courseMaterial


Schoonheidsspecialiste Professioneel Districos

€999

buyMaterial

Schoonheidsspecialiste Standaard Districos

€820

buyMaterial

Pedicure Standaard Districos

€300

buyMaterial

Pedicure Professioneel Strong 90N Districos

€659

buyMaterial

Gelaatsverzorging Professioneel Bio Balance

€330

buyMaterial

blogTags


Levenslang lerenOpleidingenThuisstudiesThuisopleidingenThuiscursussenBijscholenBijscholingAvondonderwijsAvondlessen

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-