blog-post

Lachtips

Foto's, ze zijn overal. Met een smartphone op zak is iedereen tegenwoordig amateurfotograaf. Hoe zorg jij er dan voor dat je elke keer weer fotogeniek in beeld komt? Ontdek hier onze tips!

1. No cheese

Je hebt er altijd wel eentje in je groep die roept: “cheese!”. En dan sta je daar met die geforceerde lach. De schuldige? Die onaangename ie-klank. Ga in de toekomst voor een kaassoort die eindigt op een 'a' zoals feta. Zo gaan je mondhoeken vanzelf krullen en sta je niet met een kunstmatige grijns op de foto.

2. Be pink

Kleur je lippen met een koele ondertoon. Tinten als kersenrood, pruim, wijnrood of roze laten je glimlach mooi uitkomen.

3. Oefening baart kunst

Ga voor een spiegel staan, maak een kusbeweging en glimlach dan. Houd die lach tien seconden vast en ontspan. Oefen regelmatig. Na een tijdje vind je het gemakkelijker om snel een lach tevoorschijn te toveren als iemand zijn camera plots bovenhaalt.

4. Poetsen

Poets je tanden minstens twee keer per dag en gebruik mondwater. Zo krijg je stralend witte tanden.

Wil je niet alleen weten hoe jij en je vrienden fotogeniek poseren, maar wil je zelf ook fantastische foto’s trekken? Ontdek ons ruim aanbod aan fotografieopleidingen en word een echte fotograaf!

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS