blog-post

Kies voor een goed opgeleide vakman

Beschermde beroepen zijn niet zo beschermd meer, waardoor iedereen zich zomaar elektricien, schrijnwerker of zelfs aannemer mag noemen. Het gezond verstand zegt dat we toch liever iemand aannemen die daarvoor een opleiding heeft genoten. Gelukkig bieden wij die opleidingen aan. Nog niet overtuigd? Lees dan zeker eens verder!

Aannemer

De taak van de aannemer is om een bouwproject van begin tot einde in goeie banen te laten lopen. Naast een flinke portie technische kennis heeft een doorwinterde aannemer ook veel verstand van milieuvergunningen, contracten, verzekeringen en zoveel meer.

Metser

Het nut van een degelijke metsopleiding hoeft eigenlijk geen betoog. Een huis staat of valt haast letterlijk met stevig gemetste muren. Uiteraard gaat deze opleiding veel verder dan dat. Zo leer je ook onder meer duurzaam bouwen, efficiënt isoleren en een stevige fundering leggen.

Dakdekker

Wanneer de muren er staan, kan de dakwerker zijn kunstjes bovenhalen. Hij kent alle soorten pannen en leien uit zijn hoofd en weet perfect welke dichting je nodig hebt. Wil je een extra geïsoleerd dak of zo’n prachtige lichtkoepel? Een goed opgeleide dakwerker kan het allemaal.

Elektricien

Als kind mocht je nooit spelen met het stopcontact en dat geldt als volwassene ook als je geen opleiding hebt genoten. Gelukkig bieden wij de opleiding aan die je nodig hebt. In de cursus Elektricien leer je alles over stroomkringen en kom je te weten welke elektrische installatie je wanneer kan gebruiken. Dankzij de delen over verzekeringen en veiligheid school je je om tot een professionele elektricien.

Loodgieter

Werken de stopcontacten? Dan is het tijd voor stromend water! Na het volgen van de opleiding Loodgieter hebben geen buizen en pompen nog geheimen voor jou en kan je elk probleem doeltreffend aanpakken. Geen huis staat meer onder water dankzij jouw kennis en kunde.

Glazenmaker

Een huis kan je geen huis noemen als er geen ramen in de kozijnen staan. Wil je je specialiseren in verschillende materialen, enkel en dubbel glas en isolatie? En wil je daarnaast ook ramen op maat maken en ze zelf leren plaatsen? Dan mag je de opleiding Glazenmaker zeker niet laten schieten.

Schrijnwerker

Wanneer het hele huis staat en winddicht is gemaakt, is de klus nog steeds niet geklaard. De kans is groot dat de schrijnwerker al aanwezig was tijdens de ruwbouw, maar ook bij het afwerken van de woning is zijn aanwezigheid meer dan welkom. Of het nu gaat om steunbalken, deurlijsten of zelfs een prachtige eettafel: de schrijnwerker kan het allemaal. In onze opleiding leer je verschillende technieken aan en ontpop je jezelf tot de kenner van je materiaal.

Wil je jezelf omscholen tot een echte vakman of wil je je repertoire als zelfstandige uitbreiden? Kijk hieronder dan zeker naar de vele opleidingen die we aanbieden.

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS