blog-post

Investeer in de toekomst van jouw vrienden & familie

Hoe vind je dat ene originele cadeau waar jouw familie en vrienden ook echt iets aan hebben? Laat dat nu net iets zijn waar wij ook diep over moeten nadenken.

Onderzoek wijst uit; het meest originele cadeau om te geven is een cursus!
 
  • Je geeft iemand écht praktische kennis en skills
  • Een levenslang cadeau voor je hersenen
  • Bouw mee aan iemands dromen
  • Studeren kan altijd en overal
  • Originaliteit troef
 

Je geeft iemand écht praktische kennis en skills.

Veel cadeaus belanden, soms ongebruikt, op tweedehandssites of in de prullenbak. Hoe leuk is het een geschenk te geven waar iemand écht iets aan heeft? Dankzij onze cursussen leer je makkelijk nieuwe skills, schakel je over naar een ander beroep of maak je zelfs je droom als zelfstandige waar! Zo geef je dus iets waardoor iemand echt in zichzelf kan investeren.

Een levenslang cadeau voor je hersenen

Elke dag een beetje slimmer, elke dag een beetje rijker. Door kennis op te doen word je niet alleen wijzer, maar je hersenen verwerken ook makkelijker informatie. Het is algemeen bekend dat leerstof de hersenen voedt en flexibeler maakt. Je focus op allerlei zaken in je leven wordt beter en verbanden worden logischer. Een levenslang cadeau voor je hersenen, beter kan niet!

Bouw mee aan iemands dromen

Leren werkt aanstekelijk en de opgedane kennis wordt maar al te graag verspreid. Want wat is er nu leuker dan te pronken met alle nieuwe weetjes die je hebt geleerd? Je nieuwe kennis daarna ook effectief inzetten in de praktijk maakt de boel nog een stuk interessanter. Wanneer je een opleiding cadeau geeft, bouw je dus echt mee aan iemand zijn toekomst.

Studeren kan altijd en overal

Een nieuwe cursus start je bij ons op eender welk moment in je leven. Je kiest of je thuis studeert of in groep en bepaalt je eigen tempo. Een leven lang leren houdt in dat je altijd meer kennis opdoet, een carrièreswitch niet veraf is en verschillende talenten beheerst. Niet alleen voegt het een meerwaarde aan je CV toe, ook wordt het steeds makkelijker om te solliciteren binnen je bedrijf op de functies waarin je kan doorgroeien. Je geeft dus echt iemand zijn droomjob cadeau.

Originaliteit troef

Ieder mens is anders en heeft zijn eigen voorkeuren en interesses. Inspelen op juist dàt persoonlijke deel van iemand in je omgeving laat zien dat je hem/haar beter dan wie dan ook kent. Je motiveert iemand om de beste versie van zichzelf te worden en dat enthousiasme werkt vaak aanstekelijk. Niets houdt je dan ook tegen om in samen deel te nemen aan een cursus.

Dus: haast je naar een van onze secretariaten en laat je opleiding verzilveren voor degene die verrast wordt. Zo kiest je broer, tante, opa of geliefde zelf of hij/zij voor een cursus boekhouden of grafisch vormgever gaat wink.

Delen

Auteur

Benjamin Ruyters | 2018-12-18

Blog Tags


Verwante Cursussen

Aannemer, Accountmanager, Administratief Vastgoedbediende, Google Ads - SEA, Businessmanager (Allround), Toon alle verwante cursussen

Studierichtingen

Administratie & Onthaal, Schoonheidsverzorging, Mode & Styling, Management & Bedrijfsvoering, Tekenen & Schilderen, Toon alle categorieën
SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS