blog-post

Indische massage

Indische massage is pure rust. Deze eeuwenoude massagetechniek wordt beschouwd als de basis van alle massages. De Indische massage maakt deel uit van de Ayurveda. Dit laatste betekent letterlijk kennis (veda) van het leven (Ayur). Na een Indische massage ben je volledig ontspannen, heb je nieuwe levenskracht en levensenergie en is je weerstand groter. De effecten zijn dus subliem!
 
Deze massage is zeer zacht. In combinatie met warme oliën zijn de technieken heerlijk ontspannend voor de ontvanger. Vooral je handen, je voeten en je hoofd worden onder handen genomen. Al je lichaamsenergie kan weer vrij stromen want de Indische massage neemt alle spanningen weg. Heb je last van stress? Dan is dit een perfect ontspanningsmoment!
 
In het Oosten is een Indische massage dagelijkse kost. Met de Indische massage houdt men zich daar gezond en zorgt men voor een goede energiestroom. De energiekanalen worden opgemaakt en alle stress wordt eruit gezuiverd. Het werkt, want je voelt je niet enkel ontspannen, maar ook je weerstand is beter en je pijn neemt af.
 
Wil je niet enkel zelf ontspannen, maar ook anderen innerlijke rust bezorgen? Dan kan je een cursus Indische massage volgen aan onze campussen in Gent, Antwerpen en Hasselt. Je leert alle technieken en je zal onmiddellijk het rustgevende karakter van deze massage aanvoelen. Ga naar de cursuspagina van Indische massage voor meer informatie.
 
Ben je nog geïnteresseerd in andere massages? Ontdek al onze massagetechnieken aan De Schoolheidsschool!

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS