blog-post

Ice ice baby

Wie ijsblokjes zegt, denkt aan cocktails. Maar waar zijn ze nog goed voor? Ontdek hier onze verrassende tips om ijsblokjes efficiënt te gebruiken in je beauty-routine!
 
Flawless
Plakken je crèmes soms? Is het te warm om te smeren? Is je laatste potje leeg? Vergeet het dan gewoon en vervang je crème door een ijsblokje! Wrijf het goed over je gezicht voor je gaat schminken voor een verkoelend effect én zo sluit je je poriën voor een egale teint en een natuurlijke pH- balans.
 
AU!
Voor je je wenkbrauwen epileert, wrijf er dan even met een ijsblokje. Zo verdoof je je wenkies, heb je minder pijn en krijg je geen rode plekken.
 
Bestrijder
Heb je last van acne? Houd een ijsblokje tegen het puistje. Je kalmeert zo de ontsteking waardoor het minder rood ziet en minder gaat zwellen.
 
Natuurlijke look
Geen zin in make-up, maar kan je wat glow gebruiken? Doe wat ijsblokjes in een doekje en wrijf het over je gezicht. Na een paar minuten krijg je een natuurlijke blos op je wangen en straal je au naturel!
 
Vermoeid
Hebben je ogen nood aan wat rust? Sluit je ogen en wrijf zachtjes met een ijsblokje over je oogleden. Ontspannend én doet enorm veel deugd voor je kijkers.
 
Het moet eraf!
Je make-up remover is op? Ijsblokjes to the rescue! Door met een ice cube over je make-up te wrijven, haal je het er op een natuurlijke wijze af en is het ook nog eens minder schadelijk voor je huid!
 
Dus je weet wat je te doen staat... Hup naar de vriezer!
 
 
Nog meer verfrissende trucjes? Volg een opleiding visagie of schoonheidsspecialist en word een echte kenner!
 

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS