blog-post

Hoe maak je de perfecte paardenstaart?

Hot town, summer in the city. Tijd voor een paardenstaart! Gemakkelijk ja, maar je staartje helemaal perfect krijgen, vraagt wat meer effort. De ideale staart heeft volume, is stijlvol en ziet er zorgeloos uit zonder uitgeborsteld te zijn. Onze hairstylisten leren je hoe jij straks met het perfecte paardenstaartje door de straten loopt.
 
Een paardenstaart maak je best met ongewassen haar, of gewassen haar met droogshampoo. Gebruik geen kam, enkel je vingers om je haar naar achter samen te krijgen. Strak aan de zijkanten, poffig vanboven. Strakke zijkanten bezorgen je een instant facelift maar door het op je kruin wat losser te laten, ziet het er meer casual uit en lijkt je voorhoofd niet eindeloos lang. Om je staartje vast te maken, gebruik je best een haarelastiekje zonder ijzeren hechting. Die gaan je lokken niet beschadigen of afbreken. Niet zo’n mooi rekkertje op zak? Neem dan een lok en draai deze rond het elastiekje. De trend in elastiekjesland? Neon, kant, leer of echte strikjes.
 
Wil je zelf als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe kapseltrends? Volg dan de opleiding allround hairstyling aan De Schoonheidsschool.
Of misschien wil je wat haarsnitten leren? Ontdek al onze haaropleidingen aan De Schoonheidsschool!

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS