Hittebestendige kapsels


Schoonheidszorgen @De Schoonheidsschool
Louise Verbeeck | 2018-07-10

De puffende warmte eist zijn tol, ook van je haar. Heb jij van die lange, dikke lokken waar je in dit weer niets mee kan aanvangen? Of ben je graag creatief met je coupe? Ontdek dan hier 5 hittebestendige kapsels en ga fris de zomer in!
 
Tango voor twee
 
Maak twee vlechtjes die beginnen vanaf de onderkant van je nek. Draai ze rond elkaar en steek ze in je nek vast met speldjes.
 
(Be)Dotje
 
Zwier je haren naar voren en maak ondersteboven een staart. Draai je staart rond op je hoofd en maak alles vast met een elastiekje.
 
Zo fris als een vis
 
Verdeel je haar in 2 gelijke delen. Neem een pluk van de buitenkant van de ene kant en draag die over naar de binnenkant van de andere kant. Doe hetzelfde aan de andere kant (een buitenpluk naar het midden van de overzijde brengen) en herhaal dit tot je onderaan bent.
 
Tip: Wil je meer volume of een warriger effect? Spuit dan wat 'salt water' op je haar. Je kan dit in de drogisterij kopen, of zelf maken door wat zeezout in een spuitflesje met water te mengen.
 
Haastig haar
 
Verdeel je haar in drie delen en vlecht het middelste deel. Vlecht dan met de andere twee strengen een grotere vlecht. Het moet niet spannen en mag best messy zijn. Wanneer je klaar bent, trek je aan de uiteindes van je vlecht om het breder te doen ogen.
 
Losse Lus
 
Maak een hoge staart, maar doe je haar niet volledig door de elastiek. Zo krijg je een soort van lus. Maak dan een scheiding in je haar bóven de elastiek en draai je haar in dat gat. Steek het goed vast met speldjes et voila, frisser kan niet!
 
 
Experimenteer jij graag met je eigen kapsels of dat van je vrienden? Wil je de gekste en tofste creaties ontdekken en zélf uitproberen? Ontdek dan onze opleiding hairstylist!
Heb je al een opleiding hairstyling gevolgd? Probeer dan de hair rose techniek! Vlechten professioneel omzetten in prachtige bloemenkapsels is vanaf nu jouw domein!
Kom zeker eens een kijkje nemen naar al onze opleidingen onder het thema hair en word een echte stylist!