blog-post

Het was het proberen waard!

Heb je je moedig aan een trendy kort kopje gewaagd, maar is het toch niet iets voor jou? Dan zijn je lokken na een jaar wachten jammer genoeg maar met twaalf centimeter gegroeid... Wil je zo snel mogelijk terug je wilde haren in de wind laten dartelen? Volg dan onze tips!
 
Voeding: Om nieuwe haren aan te maken, heeft je lichaam voeding nodig die rijk is aan proteïne. Kortom, veel eieren, vlees en zuivelproducten op het menu zetten.

Verzorging: Was je haar slechts twee tot drie keer per week met lauwwarm water. Te heet water droogt het namelijk uit en maakt het broos, waardoor het trager zal groeien.

Massage: Was je het wel, masseer de hoofdhuid dan om de bloedcirculatie te verhogen en de groei te bevorderen.

Knipbeurten: Het klinkt misschien beangstigend en tegendraads, maar je haar regelmatig knippen, stimuleert juist de natuurlijke groei! Geef het dus af en toe een boost door er - niet té drastisch deze keer - je schaar in te steken.

Styling: Brushen, stijlen, krullen,... zorgt ervoor dat je het haar beschadigd en het gevoeliger is om af te breken. Laat dus die tangen voor wat ze zijn en rock je natuurlijke coupe.

Producten: Sommige haarproducten beschermen je lokken en moedigen groei aan: conditioners, sprays tegen de hitte, supplementen, natuurlijke oliën, proteïnebehandelingen,… Geloof ook niet alles wat ze je proberen wijsmaken en voer je eigen onderzoek uit.

En wat als het nu écht dringend is om van dat kort en pittig kapsel af te geraken? Wat dacht je dan van extensions? Deze maken je haar langer of geven meer volume en als je het goed doet, heb je in 1-2-3 je lange haren terug! In onze opleiding Hairextensions leer je de juiste technieken om extensions te kiezen en te plaatsen voor die fenomenale look.

Ontdek ook al onze andere haaropleidingen aan De Schoonheidsschool!

 

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS