blog-post

Het loopt op rolletjes??

Heb je een niet zo'n fijn gevoel in je relatie? Heb je een lichte twijfel of het wel allemaal nog de moeite waard is? Ontdek 6 richtlijnen om na te gaan of hij/zij nog wel de ware is.
 
1. De tijd dat alles tussen jou en je partner op zijn best was, zat toen alles wel goed?
Wanneer niet alles goed zat of het beste moment tussen jullie niet goed aanvoelde, zijn de vooruitzichten slecht. Als het nooit echt goed was, zal het nooit goed worden. Het is als een huis bouwen, je moet ook stevig beginnen.
 
2. Sprake van fysiek geweld?
Een relatie kan niet meer gezond zijn, moest er mishandeling in beeld zijn (geweest). Moest je partner er iets aandoen (therapie) en je merkt dat hij/zij gedreven is om het op te lossen, dan is er nog hoop.
 
3. Live without 
Loopt je leven op dit moment horizontaal met je partner en heb je het gevoel dat jullie elkaar nooit kruisen? Onbewust hebben jullie al door dat het niet goed meer gaat en zijn jullie naast elkaar gaan leven.
 
4. Beslissen
Als een andere persoon in jouw plaats beslist om ermee te kappen, zou je opgelucht zijn? Soms zijn we bang voor verandering en zien we een relatie als een balans. Vaak moeten we de balans verstoren om geluk te zoeken.
 
5. Mean to be
Hebben jullie een gezamenlijk levensdoel of levensverwachting? Dan zouden al jullie problemen snel worden opgelost!
 
6. Stinken?
Als je je partner kan verdragen zonder dat hij/zij voor jou stinkt of gemeen is, dan ligt de weg naar elkaar voor jullie open. Je kunt niet van iemand houden die voor jou lelijk is of zelfs stinkt.
 
 
Wil jij ook graag anderen advies geven? Ontdek onze opleiding relatiecoach of ton van andere coachingsopleidingen!
 

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS