blog-post

Groentechips in de oven

Ben jij een doordeweekse snoeper en wil je die extra calorieën wat beter in de hand houden? Dan hebben wij een echte aanrader voor jou: groentechips in de oven. 
 
  1. Verwarm de oven voor op 180°. Schil de rode biet, de wortel en de pastinaak (wortel en pastinaak mét schil) en schaaf er heel fijne plakjes van met een kaasschaaf of aardappelschiller. Zorg ervoor dat de schijfjes heel dun zijn, want anders worden ze niet crispy en krokant!
  2. Leg de groenteschijfjes op een vel bakpapier en besprenkel ze met een beetje olijfolie.
  3. Bestrooi de chips met zeezout en bak ze ongeveer 15 à 20 minuten in de oven
  4. Laat afkoelen, zoek je mooiste serveerschaal en dien ze onmiddellijk op. De chips zijn ideaal voor een avondje rustig in de zetel of bij een aperitiefje. Enjoy!
 
Ben je ook steeds op zoek naar gezonde alternatieven om je eetgewoontes bij te sturen? Wil je ook graag andere helpen om op een verantwoorde manier gewicht te verliezen? Schrijf je dan in voor de opleiding Afslankingsconsulent aan De Schoonheidsschool!
 
Interesse in gezonde voeding? Ontdek al onze opleidingen aan De Schoonheidsschool!

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS