blog-post

Goed nieuws, ook dit jaar nog nieuwe opleidingscheques!

Sinds september is de wetgeving rond opleidingscheques vernieuwd. Goed nieuws voor onze studenten! Als erkend opleidingsverstrekker komen al onze cursussen in aanmerking voor loopbaanbegeleiding. Benieuwd naar onze opleidingen? Bekijk ze hier!
 

Wat verandert er?

De minister wil enkel nog erkende opleidingen terugbetalen. Voor studenten aan onze school verandert er dus eigenlijk niks. Als erkend opleidingsverstrekker bij de VDAB blijven onze cursussen in aanmerking komen voor loopbaanbegeleiding én voor de korting waar je via je opleidingscheques recht op hebt.
 
Als school werken wij bovendien nauw samen met erkende loopbaanbegeleiders. Zij helpen je graag een beter zicht krijgen op je toekomst.
 

Volg opleidingen aan een verlaagd tarief!

Via je loopbaanbegeleiding volg je al onze opleidingen aan een verlaagd tarief. Dat betekent dat je tot wel 250 euro van onze cursussen met opleidingscheques mag betalen. Afhankelijk van jouw profiel krijg je van de Vlaamse Gemeenschap tot wel 100 procent van dat bedrag terug.
 
 

Heb jij recht op opleidingscheques?

Opleidingscheques vraag je makkelijk aan via je loopbaanbegeleider. Die stelt samen met jou een duidelijk plan op om zo vlot mogelijk aan je nieuwe loopbaan te beginnen. Een opleiding aan onze school volgen, is daarin een goede eerste stap. Heb je nog nooit loopbaanbegeleiding gevolgd? Dan heb je waarschijnlijk recht op loopbaancheques. Leer hier meer over loopbaanbegeleiding.
 

Heb jij recht op loopbaancheques?

Om in aanmerking te komen voor loopbaancheques moet je aan vier simpele voorwaarden voldoen:
  • Je woont in Vlaanderen of Brussel.
  • Je werkt op dit moment als werknemer of zelfstandige (voltijds of deeltijds)
  • Je bent in de afgelopen twee jaar minstens een jaar aan de slag geweest
  • Je hebt de afgelopen zes jaar nog geen loopbaanbegeleiding gevolgd
 

Hoe krijg ik loopbaancheques?

Bestel je loopbaancheques via de website van de VDAB of door te bellen naar het nummer 0800 30 700. Elke cheque is 550 euro waard, waarvan jij maar 40 euro hoeft te betalen. Dat is een korting van maar liefst 510 euro!
 

Belangrijk!

Wil je opleidingscheques bestellen? Laat dan een attest opstellen door je loopbaanbegeleider. Dat heb je nodig om je opleidingscheques via de VDAB aan te vragen. Zo, dan ben je nu helemaal klaar om aan je nieuwe opleiding te beginnen. Dowload hier al je gratis proefhoofdstuk.

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS