blog-post

Glamorous

Je hebt je stijlvolle feestoutfit reeds uitgezocht, maar er mist nog iets? Voeg wat extra glamour toe met mooie en verzorgde feestnagels! Met deze simpele tips van onze studenten allround nagelstyling kies je zo voor dé partyproof nails die je zorgvuldig gekozen outfit helemaal compleet zullen maken.
 
Eén van de meest eenvoudige manieren om je nagels in een feestelijk jasje te stoppen is kiezen voor de juiste kleur. Een mooie rode kleur zorgt steeds voor een glamoureuze toets. Groen is ook een goede optie, daarnaast zijn bessentinten leuk. Je komt helemaal in de juiste feeststemming met goud en zilver. Durf je opvallen? Ga dan voor tinten als blauw en zwart! Helemaal hip ben je met chocoladebruin.
 
Heb je voor een sobere feestoutfit gekozen? Kies dan voor een trendy glitternagellak. Je nagels zijn dan het perfecte accessoire bij je outfit! Wil je liever iets minder opvallends maar toch uniek? De Britse fashionista Alexa Chung verscheen onlangs met lederen nagels op de rode loper. Ze gebruikte hiervoor een speciale nagellak die je als een normale nagellak aanbrengt, maar die opdroogt met een lederen look.
 
Wie graag zelf aan de slag gaat, kiest voor de laatste stijlvolle trend: kaviaarnagels. Hiervoor heb je rode nagellak nodig, een potje kleine rode en een potje groene parels. Meng deze bij elkaar, breng een eerste laag aan en laat het drogen. Vervolgens ga je er nog een keertje over met de lak en houd je je vinger in het potje parels. Druk dit voorzichtig aan en laat het drogen.
Is nagelstyling jouw passie en wil je graag een opleiding volgen? Neem dan eens een kijkje in het cursusaanbod nagelstyling!
 
Ontdek zeker al onze nagelstylingsopleidigen aan De Schoonheidsschool!

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS