blog-post

Geen tijd, geen haast

Tegenwoordig moet alles stipt, nauwkeurig en fantastisch gepland zijn. Te laat op je werk? Daar had je maar eerder aan moeten denken en beter moeten nadenken over de weg die je gaat nemen. Op alles staan tijdstippen. Ook al zijn er heel wat mensen die tegen de lamp lopen bij het plannen, toch zijn er ook weer keien. Ben jij zo'n kei in plannen en zou je er graag je beroep van maken? 
 
De opleiding Professional Organizer leert jou een overzichtelijke agenda te behouden, structuur bieden aan je leven en andere mensen te helpen met hun leven op orde te stellen. Tijdens de cursus zie je de verschillende organisatietechnieken en hoe je die kan toepassen in het dagelijks leven. Ook leren ze je selecteren. Vaak heb je een heel grote to-do-lijst, maar wat is nu noodzakelijk en wat niet? 
 
We gaan in de cursus verder op de zaken die standaard een probleem vormen. De stapels papieren worden weggewerkt en gesorteerd en er komt een duidelijk en gestructureerd systeem op je computer die de boekhouding en administratie zal ondersteunen. 
 
Ook mogen we de concentratie-en motivatietechnieken niet vergeten die zeer belangrijk zijn. Zonder wilskracht kom je nergens! Een nog grotere boosdoener is het uitstelgedrag waar zal aan worden  gewerkt. 
 
Je krijgt dus een hele waaier mee om je eigen huishouden en je werk op orde te houden. Ook kan je minder goede planners altijd bijstaan!
 
Spreekt deze opleiding je aan? Aarzel dan niet om eens een kijkje te komen nemen!

Delen

Auteur

Thomas Verlinden | 2018-07-02

Blog Tags


Verwante Cursussen

Professional Organizer, Stresscoach

Studierichtingen

Coaching
SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS