blog-post

Dromen komen uit

Ben jij iemand die vroeger talloze kortverhaaltjes schreef? Iemand die al meerdere keren aan een boek begon, maar er telkens mee stopte uit angst dat het ‘toch maar een onbereikbare droom was’? Dan is de opleiding ‘Eigen boek uitgeven’ iets voor jou!
 
De meest bekende manier om een boek gepubliceerd te krijgen is via een uitgeverij, al is het romantische idee van manuscripten opsturen naar allerlei uitgevershuizen en wachten op antwoord intussen wat verouderd. Daarbovenop is die tactiek ook niet altijd succesvol. Dankzij deze cursus kan je het heft in eigen handen nemen en gewoon zélf je eigen creaties uitgeven.
 
Een schrijver die terecht komt in de uitgeverijwereld moet alvast het volgende weten: informeer jezelf. Wat houdt het hele proces nu juist in? Een boek schrijven stopt namelijk niet daar, je moet het ook redigeren, opmaken, laten nalezen, enzovoort. Vervolgens moet je het promoten, in de pers krijgen en verspreiden. Het houdt dus veel meer in dan enkel het schrijfwerk.
 
Ben jij klaar om je creatieve hersenspinsels aan de wijde wereld te tonen? Wil je graag zelf je eigen boek(en) uitgeven? Aarzel dan niet om onze cursus Eigen boek uitgeven te bekijken en overtuig jezelf van de kwaliteit van onze opleidingen!
Ontdek zeker al onze schrijfopleidingen aan het centrum voor avond-en afstandsonderwijs.

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS