De onschatbare waarde van jouw thuisstudie diploma

11/06/2019 Thomas Verlinden

Aan het einde van een thuisstudie bij het Centrum voor Afstandsonderwijs leg je een examen af. Daarin laat je zien dat je genoeg kennis hebt opgedaan om als volleerd professional aan de slag te gaan. Ben je geslaagd? Gefeliciteerd, dan ontvang je een diploma! En niet zomaar één, jouw diploma is immers jouw toegangsticket voor een succesvolle toekomst.

Populair maakt waardevol
 

Online onderwijs wordt steeds populairder en dat is niet voor niets: het geeft je veel vrijheid en je behaalt snel een mooi resultaat. Doordat steeds meer mensen een online opleiding hebben gevolgd, is de waarde van jouw diploma de voorbije jaren flink gestegen. Bedrijven en werkgevers zijn immers het potentieel van online certificaten gaan inzien. Het maakt niet uit of je jouw vaardigheden opdeed in een klaslokaal of van thuis uit. Uiteindelijk gaat het erom dat jij kunt aantonen hoeveel je in je mars hebt.

Je behaalt een professioneel diploma
 

Met een diploma van het Centrum voor Afstandsonderwijs kan je meteen aan de slag in loondienst of als zelfstandige in de job en de sector van jouw keuze. Het is jouw springplank voor een nieuwe carrière. Al onze opleidingen en docenten voldoen bovendien aan strenge kwaliteitseisen, waarop we elk jaar opnieuw worden gecontroleerd. Zo is het Centrum voor Afstandsonderwijs in het bezit van een ISO 9001:2015 certificaat, jouw garantie voor een opleiding van topkwaliteit.

Je houdt tijd en geld over
 

Een thuisstudie kost veel minder tijd dan een jarenlange klassikale opleiding. Binnen een paar maanden sta je immers al op de werkvloer! En jij kunt zelf je tijd indelen, waardoor het perfect mogelijk is om jouw opleiding te combineren met een baan en/of gezinsleven. Doordat het lesmateriaal bovendien zeer voordelig is, hou je geld over voor andere dingen. Of natuurlijk voor andere opleidingen, met een van onze vele vervolgopleidingen kan je immers nog verder specialiseren, en je kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

Het is een boost voor jouw CV
 

Diploma behaald? Haal dat CV maar boven! Het staat nu zwart op wit dat jij een nieuwe mijlpaal hebt bereikt. Maar dat is niet het enige, want het feit dat jij op eigen houtje een volledige thuisstudie hebt afgerond, zegt tussen de regels door ook veel over jou als persoon. Het toont toekomstige werkgevers dat je in het bezit bent van onberispelijke multitasking skills en een indrukwekkend doorzettingsvermogen. Je hebt het tenslotte allemaal zélf gedaan. Ook als je start met een eigen bedrijf, heb je ongetwijfeld veel profijt van deze eigenschappen.

Twijfelde je nog aan de waarde van jouw diploma? Dan zal het inmiddels duidelijk zijn dat je hiermee net zoveel kunt als met een regulier papiertje. En soms misschien zelfs meer. Want met de juiste instelling, een dosis doorzettingsvermogen en flink wat pit, zijn jij en je diploma méér dan klaar voor een knallende start op de arbeidsmarkt.


relatedBlogs

Groene kometen

Behaal deze zomer al een diploma met de Summerschool

Britts zoektocht naar een bewuster leven


previousLabel

Burn-out epidemie op komst door nijpend personeelstekort

nextLabel

Krijg geld om te leren!

mostRead


Krijg geld om te leren!

11/06/2019

Laat je baas je opleiding betalen!

21/02/2019

Altijd tijd tekort? Zo los je dat op!

03/09/2018

studyCategories


Administratie & Onthaal

Schoonheidszorgen

Mode & Styling

Management & Bedrijfsvoering

Tekenen & Schilderen

blogTags


DiplomaCertificaatGetuigschriftWaardevolProfessioneelThuisstudieOnline opleidingThuiscursus

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0