CVA, het perfecte opstapje naar een mooie toekomst!

04/06/2020 Thomas Verlinden

Jhana Seyen werkte voordien in een schoenenzaak, maar het was haar droom om een job te bemachtigen als Administratief bediende. Met haar middelbaar diploma van schoonheidsspecialiste was dat echter niet haalbaar en avondschool volgen kon ze niet combineren met haar job als verkoopster. "Toen ik afstandsonderwijs ontdekte, was ik meteen enthousiast; eindelijk zou ik mijn droom kunnen waarmaken!"

Het grote verschil met een hogeschool of unief is dat je aan het CVA enkel voor het vak kiest dat je wil studeren!

Toch begon Jhana met een klein hartje aan de opleiding. "Ik had geen idee of ik het karakter zou hebben om op mijn vrije dagen te studeren. Maar de cursus was zo interessant en precies wat ik wilde leren. Ik kan met trots zeggen dat ik mijn opleiding succesvol afgerond heb!"

Jhana is zeer tevreden over de structuur en de helderheid van haar cursus. Op het einde van elk hoofdstuk stond een verwijzing naar oefeningen op het studentenplatform. "Het studentenplatform was een leuke verrassing. Ik heb steeds alle opdrachten gemaakt en die hebben me enorm geholpen bij het studeren én op het examen." Ze kon ook steeds met haar vragen bij haar docente terecht, zowel via email als telefonisch.

Ook is Jhana lovend over haar stage. "Als je tijdens je opleiding de kans krijgt om stage te lopen, grijp die dan! Ervaring opdoen is heel belangrijk om nadien een job te vinden!"

Je krijgt ook de kans om stage te lopen. Dat heeft me onmiddellijk aan een job geholpen. Door die stage heb ik een vast contract gekregen bij een klein IT bedrijf, waar ik eindigde als management assistent. Ik heb dus veel aan jullie te danken. 

Jhana heeft een positieve boodschap voor toekomstige studenten. Volgens haar is het absoluut de moeite om een keertje te proberen. "Je studeert op je eigen tempo en dat is heel belangrijk. Als je niet zeker bent, begin dan met een eenvoudige cursus die je interesseert, zo kan je meteen ontdekken of het jouw ding is!" Bovendien kan je ook elke dag cursussen gaan inkijken tijdens de kantooruren. "Om eerlijk te zijn, heb ik nog steeds zin om een nieuwe opleiding te starten!"

Update: Intussen heeft Jhana ook daad bij woord gevoegd en heeft ze ook succesvol de opleiding tot SEO Specialist voltooid. 

Dankzij haar diploma Administratief bediende kon Jhana aan de slag bij Cucumber Apps, een bedrijf dat mobiele applicaties ontwikkelt. Het is een afwisselende job met doorgroeimogelijkheden. Jhana startte als administratief bediende en is ondertussen zelfs gepromoveerd tot Assistant managing director. "Ik bel met klanten, test applicaties, assisteer de zaakvoerder in salesgesprekken enzovoort. Momenteel leid ik een project voor een mobiele applicatie."

CVA was voor mij het perfecte opstapje naar een mooie toekomst!

Heb jij ook zin om aan de slag te gaan als Administratief bediende of SEO Specialist? Bekijk het gratis proefhoofdstuk en start vandaag nog aan je opleiding!


relatedBlogs

Kies een beroep dat bij jou past!

Administratief sterk met docente Astrid

Waarom een diploma belangrijker is dan ooit tevorenpreviousLabel

Ontwikkel zelf je eigen trainingsplan!

nextLabel

What does a nanny do?

mostRead


Laat je baas je opleiding betalen!

21/02/2019

Altijd tijd tekort? Zo los je dat op!

03/09/2018

5 gouden tips om jouw studiemethode te verfijnen

03/09/2018

relatedCourses


SEO - Scoren in Google

Schrijf je vandaag nog in voor deze praktijkgerichte opleiding.

Administratief Medewerker

De opleiding administratief bediende is perfect te combineren met je werk, gezin en hobby.

Administratieve Freelancer

Ga voor de studie Administratie en lanceer je carrière als Administratieve Freelancer.

SEO - Scoren in Google

Specialiseer je verder aan de hand van de gevorderde opleiding Google SEO.

Administratieve vaardigheden

Volg de opleiding Administratie en word een krak in je vak als Administratief bediende.

blogTags


Administratief bediendeSEO SpecialistOpleidingenThuisstudiesCVAAfstandsonderwijs

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-