Carrièreswipe: De heetste jobs op Tinder!

19/02/2020 Thomas Verlinden

Als je regelmatig op de datingapp Tinder zit, denk je wellicht dat een strak lichaam, een sterke bio en een knappe kop de ideale ingrediënten zijn om match na match te scoren.
 
Wel..niets is minder waar! Om je mister tinder of je tinderella te vinden, scoor je ook met je professionele carrière. Dit blijkt uit onderzoek en statistieken van Tinder zelf. Met de juiste job, maak je heel veel kans om in no-time uit te groeien tot een échte casanova of femme-fatale.
 

Jobs naar een succesvolle date

 
Tinder publiceerde een lijst met de beroepen die de meeste swipes naar rechts opleveren. Klaar om je tinderprofiel de lucht in te schieten? Bekijk hieronder of je professionele roeping mee in de lijst staat:

 

Copywriter

 
Als copywriter verleid je je match niet alleen met daden, maar ook met woorden. Een romantische liefdesbrief, een geweldig gedicht.. Je match is meteen helemaal in de wolken.. Ben je eens niet thuis? Dan kan je je verwachten aan een romantisch smsje! ;-) Jep, als copywriter bied je je match alleen maar voordelen! Volg een opleiding copywriting en deel jouw teksten met de wereld!
 
 

Chef-kok

 
Bestaat er iets beter dan een match die je lievelingsgerechten klaarmaakt en romantische dinertjes voorbereid? Iedereen zal staan popelen om bij jou de voetjes onder tafel te schuiven. Een restaurant in eigen huis!  Met de opleiding kok-restauranthouder heb je gegarandeerd succes op Tinder!
 
 

Recruiter

 
Een recruiter kent zichzelf vanbinnen en vanbuiten. Je vindt het juiste evenwicht tussen jezelf en anderen. Bovendien is een recruiter heel empathisch en beschikt die over een luisterend oor om mensen aan te werven. Klinkt als relationship material, toch? Met een opleiding HRM: Specialist Rekrutering en Selectie trek je matches aan als een magneet!
 
 

Make-Up Artist

 
Iedereen weet: make-up matters! Vrouw of man, als jij je match een échte catwalklook bezorgt, dan ga je gegarandeerd met de pluimen lopen! Met een opleiding Make-Up Artist creëer je de perfecte look voor elke match of date!
 
 

Medisch Secretariaat

 
Eigenschappen van iemand in de zorgsector zijn meestal lief, zorgzaam en pro in multitasking. Ook niet onbelangrijk: ontzettend veel geduld. Wie wil nu niet zo een match aan de haak slaan? Met een opleiding Medisch Secretariaat swipe je je Tinder carrière naar de juiste kant!
 
 

Kinderverzorger

 
Als kinderverzorger ben je een absolute want voor vele matches: Je bent vlot in omgang en je brengt altijd wel wat leven in de brouwerij om te entertainen. Bovendien: je weet als geen ander hoe je met ouders moet omgaan. Ideaal! Start met een opleiding kinderverzorging en geef ook je carrière een nieuwe wending!
 
 

Bedrijfscoach

 
Iemand in een positieve vibe brengen en hen aanmoedigen het beste uit zichzelf te halen. Dat is exact wat je als bedrijfscoach doet. Ook je match zal wel te vinden zijn voor een portie motivatie. Je brengt hen niet alleen een voordeel in hun leven, maar ook in hun carrière! Ontdek hier hoe je jezelf omschoolt met een opleiding bedrijfscoach
 
 

Interieurstylist

 
Als interieurstylist ontvang je je match in een gezellige, trendy huiskamer, want dat is je specialiteit. Je creëert stijlvolle en inspirerende ruimtes waar je samen met je match in kan vertoeven. Ontdek er alles over in de opleiding interieurstylist en laat je match alle hoeken van de kamer zien!
 
 

Eventmanager

 
De perfecte date? Een leuke activiteit plannen in het weekend! Als eventmanager krijg je het allemaal voor elkaar! Je leidt grote en kleine events in goede banen. Met een opleiding eventmanager laat je iedereen nagenieten van een perfect georganiseerde activiteit.
 
 

Muziekproducer

 
Met een opleiding muziekproducer raak je gegarandeerd een gevoelige snaar. Een romantisch deuntje of een serenade aan het balkon en je match is meteen verkocht. Dompel jezelf onder in de wereld van muziek!
 
 

Nog meer kans maken op een match?

 
Droombaan gevonden? Of zoek je nog iets anders? Alles is mogelijk! Verhoog je kansen naar die ’match made in heaven’ en neem een kijkje binnen ons opleidingsaanbod. Je vindt gegarandeerd een opleiding volgens je eigen interesse. Wil je écht zeker zijn van je keuze? Download dan alvast een brochure of bekijk een proefhoofdstuk.
 
Veel succes met Tinderen!


relatedBlogs

4 dagen werken - 3 dagen weekend

De Belgische Leerplicht

5 fantastische voordelen van single zijnpreviousLabel

Schrijfambities? Wees je eigen uitgever!

nextLabel

Choose Your Passion, Love Your Passion: Tessa Op de Weerdt koos voor haar droomjob

mostRead


Krijg geld om te leren!

11/06/2019

Laat je baas je opleiding betalen!

21/02/2019

Altijd tijd tekort? Zo los je dat op!

03/09/2018

relatedCourses


Interieurstylist Allround

Schrijf je in voor deze professionele cursus. Leer alles over interieurdesign.

Dag- en Avondmake-up

Dankzij de tips van ervaren visagisten leer je jezelf en anderen prachtig opmaken.

Eventmanager

Volg een praktijkgerichte opleiding Eventmanager in jouw buurt.

Interieurstylist Basis

Wil je leuke lessen volgen, maar ook supersnel je diploma behalen?

Interieurstylist - Gevorderden

Tijdens onze groepslessen sta je er nooit alleen voor.

courseMaterial


Special Effects Professioneel Kryolan

295.92

buyMaterial

Penselenset Standaard Kryolan

212.06

buyMaterial

Penselenset Professioneel Kryolan

384.72

buyMaterial

Penselenset Make Up For Ever

265.00

buyMaterial

Make-up Artist Standaard Kryolan

484.28

buyMaterial

studyCategories


Administratie & Onthaal

Schoonheidszorgen

Management & Bedrijfsvoering

Muziek

Evenementen & Organisatie

blogTags


Tinder appBeroepenTinder dateOpleidingenDate appBeste beroepen voor tinderBeroep scorenMake-up artistInterieurstylistJournalistKok-restaurant houderSpecialist rekrutering & selectieKinderzorgMedisch secretariaatBedrijfscoachE

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0