Britts zoektocht naar een bewuster leven

03/08/2021

Herbronnen
 
Het leven gaat snel en voorziet ons van veel prikkels. Om hier een weg in te vinden en de rust te bewaren moet je soms een stapje terugzetten en jezelf de vraag stellen: Wat vind ik echt belangrijk? Centrum voor Avondonderwijs helpt je graag bij die zoektocht met opleidingen binnen de thema’s Coaching, Spiritualiteit en Energetische Therapieën.
 
 
Na een burn-out stelde ook Britt zichzelf deze vraag. Dankzij onze school verdiepte ze zich in coaching, yoga, mindfulness en kristaltherapie en kon ze uiteindelijk herbronnen. Daarna besloot ze het heft in eigen handen te nemen en na haar opleiding haar eigen zaak: Crescent Spirit op te richten. Zelf omschrijft Britt haar holistische zaak als: “een veilige plaats waar ik je als soul guide bij de hand neem en je begeleid naar een bewuster en vooral rustiger leven”.
 

Van thuisstudie tot groepslessen
 
“Ik wilde iets anders doen met mijn leven, mensen kunnen helpen. Als je mensen wil begeleiden moet je echter achtergrond hebben”, merkt Britt op. Tijdens haar zoektocht combineerde ze meerdere opleidingen aan Centrum voor Avondonderwijs en Centrum voor Afstandsonderwijs. Ze volgde onder andere de groepslessen Yoga Instructeur en een thuisstudie Life Coach. Ook onze thuisstudies Psychologie en Kristaltherapie hielpen Britt de nodige kennis op te doen.
 
“Ik vind het erg fijn dat de school zo flexibel, duidelijk en toegankelijk is. Vooral het feit dat je de keuze hebt tussen thuisstudie, avondschool en nu ook virtual classes sprak me erg aan. Afhankelijk van de cursus en waar ik dacht nood aan te hebben bij de opleiding koos ik voor avondschool of afstandsonderwijs. Bij de groepslessen had ik een stok achter de deur om lessen te herhalen, huiswerk te maken en te studeren voor een vastgelegd examen. De thuisstudies zijn dan weer flexibeler.”
 

De geboorte van Crescent Spirit
 
Vaak merkt Britt dat mensen anders en bewuster willen leven, maar niet weten hoe ze dit voor elkaar moeten krijgen: “Ik vond de onderwerpen van mijn opleidingen zo fascinerend en vond het zo onbegrijpelijk dat hier niet meer aandacht aan werd besteed in het dagelijkse leven. Zeker aangezien ik van veel mensen de vraag naar advies en tips kreeg. Het werd me meer en meer duidelijk dat mensen wel de verandering wilden maar simpelweg niet wisten waar of hoe beginnen. Ze zagen het bos door de bomen niet meer en de info die ze vonden was overrompelend of onduidelijk.” 
 
 
Omdat Britt dit zelf ook persoonlijk heeft ervaren en dankzij haar opleidingen de kans kreeg hier haar eigen weg in te vinden, is zij de ideale persoon om je op deze zoektocht te begeleiden. Nadat ze haar opleidingen succesvol volbracht, schonk ze dan ook het leven aan Crescent Spirit. Hier gaat ze aan de hand van coaching en kristaltherapie samen met haar klanten op zoek naar rust en een duidelijke doelstelling om zo uiteindelijk tot spirituele en persoonlijke ontwikkeling te komen.
 

Bewandel jij straks het pad naar een bewustere levensstijl?
 
Dan heeft Britt nog een wijze raad voor jou: “Neem zeker contact op met de school via chat, mail, telefoon. Ikzelf heb véél vragen gesteld aan de consulenten via chat en kreeg altijd een super snel en duidelijk antwoord. Super tevreden over de school. Vooral ook de begeleiding van de docenten is top! Ze begeleiden je zelfs bij je plannen voor een toekomstige zaak. De docenten zijn betrokken en willen je echt vooruit helpen.”
 
Droom jij ook van een carrière als soul guide? Bekijk dan onze opleidingen binnen de thema’s Coaching, Spiritualiteit en Energetische Therapieën online en bepaal je eigen studiemethode in avondonderwijs, afstandsonderwijs of via virtual classes!
 
Bij Centrum voor Avondonderwijs en Centrum voor Afstandsonderwijs begeleiden ervaren docenten elke student aan de hand van professioneel gerichte opleidingen, zodat zij op hun beurt hun kennis kunnen inzetten en overdragen. Ontdek onze professionele opleidingen en ga zoals Britt zelf aan de slag met de vergaarde kennis in jouw eigen zaak. Bekijk snel ons uitgebreide cursusaanbod.


relatedBlogs

Like a boss: Chihuahua Pancho doet aan yoga

Beauty tips voor het ultieme lentegevoel!

Carrièrebepalende skills zorgen voor een rooskleurige toekomstpreviousLabel

Voor Jolien was de Examencommissie hét ticket naar succes.

nextLabel

Acht redenen waarom geluk op de werkvloer zo belangrijk is

mostRead


Krijg geld om te leren!

11/06/2019

Laat je baas je opleiding betalen!

21/02/2019

Altijd tijd tekort? Zo los je dat op!

03/09/2018

relatedCourses


Life Coach Basis

Maak werk van je nieuwe carrière en coach mensen naar een nieuwe levensstijl.

Life Coach Gevorderden

Volg de cursus Life Coach Gevorderden en ervaar onze leerzame praktijklessen.

Mindfulness Coach

Krijg les van ervaren docenten en groei in no-time uit tot een professionele coach.

Yoga Instructeur

Na deze ontspannende groepslessen ben je in staat om zelf uitstekende yogalessen te geven.

Mental Coach Allround

Droom jij van een succesvolle carrière als Mental Coach?

studyCategories


Spiritualiteit & Energetische Therapieën

Evenwichtig Leven

Alternatieve Therapieën

Coaching

blogTags


Centrum voor AvondonderwijsCentrum voor AfstandsonderwijsOpleidingenCursussenKristaltherapieLife CoachCoachingSpiritualiteit en Energetische TherapieSould GuideYogaMindfulnessPsychologieThuisstudieVirtual ClassGroepslessenAvo

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0