All you need is love... and a wedding planner!

15/11/2019 Thomas Verlinden

Juli en augustus staan traditioneel te boek als de maanden waarin de meeste huwelijken plaatsvinden. Het mooie weer en de relaxte vakantiesfeer dragen allemaal bij tot wat de ‘mooiste dag’ moet worden in het leven van een getrouwd stel. Toch kan je maar beter een ‘double check’ doen wat de financiële kant betreft. Wie zelf geen organisatorisch talent bezit, kan de hulp inroepen van een wedding planner. Je kan er dan zeker van zijn dat jouw mooiste dag naar wens verloopt.

Een wedding planner organiseert het huwelijk binnen het budget dat jij en je toekomstige vooraf hebben bepaald. Zo weet hij/zij bijvoorbeeld perfect hoeveel geld je zal uitgeven aan de uitnodigingen én de verzendingskosten. Ook bedankkaartjes worden mee ingecalculeerd, iets wat nogal eens vergeten durft te worden.

Wie een wedding planner inhuurt, mag ook rekenen op de best mogelijke deal voor het avondfeest. Deze valt vaak duurder uit dan verwacht, zeker wanneer je feest tot in de vroege uurtjes doorgaat, en wanneer de drank rijkelijk vloeit. Een wedding planner checkt de kleine lettertjes van het contract en maakt grondige afspraken over de vergoeding van de DJ, de fotograaf en de cateringservice. Ook de tafels, stoelen, servies en zo meer worden hier mee in het budget opgenomen.

Droom je van een huwelijk in open lucht? Hou dan zeker rekening met het Belgische weer. Een wedding planner kan je helpen om een back up plan te voorzien in geval van regen. Om zelf eindeloos geregel met afmetingen voor partytenten en dergelijke te vermijden, kan je dus beroep doen op een wedding planner. Deze heeft hier niet alleen ervaring mee, maar beschikt ook vaak over de juiste contacten om alles snel en efficiënt te regelen.

Het beroep van wedding planner is erg veelzijdig en gaat bijgevolg nooit vervelen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zijn de eigenschappen ‘flexibel’, ‘efficiënt’ en ‘sociaal’ jou op het lijf geschreven? Schrijf je dan nu in voor de cursus ‘wedding planner’. Je leert er alles over het beroep, van technische aspecten tot het aanleren van emotionele vaardigheden. Bekijk het gratis start vandaag nog met je opleiding!


relatedBlogs

Indische massage

Ontdek Adobe Sensei, het slimste snufje van Photoshop

Carrièrebepalende skills zorgen voor een rooskleurige toekomst


relatedCourses


previousLabel

Do's en don'ts bij een houten kop

nextLabel

BSO-diploma niet langer automatisch toegangsticket tot hogeschool of universiteit

mostRead


Krijg geld om te leren!

11/06/2019

Laat je baas je opleiding betalen!

21/02/2019

Altijd tijd tekort? Zo los je dat op!

03/09/2018

relatedCourses


Weddingplanner

Wil je een praktijkgerichte cursus volgen bij een professionele, bevlogen docent?

Weddingplanner

Na deze praktijkgerichte opleiding kan je meteen aan de slag als Weddingplanner.

studyCategories


Evenementen & Organisatie

blogTags


Wedding plannerBruiloftHuwelijkOrganiserenFeestEventEvenementTrouwenVerlovingVerlovenDansenDansfeestBruidBruidegomBruidspaarCursusOpleidingAfstandsonderwijsThuisstudieGroepslesAvondonderwijsLessenSchool

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0