blog-post

It's so fluffy I'm gonna die

De vakantie is in aantocht, en dat gaat gepaard met een toename van honden en katten die in een asiel opgevangen worden. Medewerkers van dierenasielen kunnen dus zeker en vast vrijwilligers of nieuwe krachten gebruiken die een handje toesteken. Ga je graag wandelen met honden, maar heb je zelf de tijd niet om er eentje te houden? Of ben je iemand die er echt van geniet om te ravotten met een leuke speelkameraad? Dan kan jij het verschil maken als dierenverzorger!
 
Als medewerker van een dierenasiel zet jij je schouders mee onder de werking van het centrum. Je staat in voor het psychologische en fysieke welzijn van de dieren. Concreet help je je collega’s bij het onderhouden van de kennels en bied je ondersteuning bij de administratie. Verder sta je ook in voor de verzorging van de dieren en ga je met hen wandelen. Ook wie zin heeft om de beestjes eens te vertroetelen, kan aan de slag als dierenasielmedewerker. Immers: wie kan er nu weerstaan aan zulke lieve snoetjes?
 
Kan je niet wachten om je aan te melden, maar weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Bekijk dan zeker eens de opleiding ‘Dierenasielmedewerker’ van het CVA en overtuig jezelf van de kwaliteit van deze cursus. Je wordt er omgetoverd tot een volleerd asielmedewerker, die een echte meerwaarde zal vormen binnen de organisatie. Inschrijven is dus de boodschap!
 
Wil je graag eerst het proefhoofdstuk bekijken? Klik dan hier en meld je vandaag nog aan om met de cursus te starten!
 
Ben je niet alleen een hondenliefhebber, maar vooral een liefhebber voor dieren en natuur? Ontdek al onze opleidingen onder het thema natuur aan het centrum voor avond-en afstandsonderwijs!

Delen