blog-post

5 geweldige redenen om een nieuwe opleiding te starten

Zin in een nieuwe start? Dit zijn alvast 5 fantastische redenen om vandaag nog aan een nieuwe opleiding te beginnen!
 
 

1. Je hebt zin in iets nieuws

Je wil meer variatie en je zoekt een job waar je het beste van jezelf kan geven. Je hebt zin in een nieuw avontuur en een job met toekomst!  Kom dan zeker langs tijdens een van onze vele opendeurdagen om ons complete aanbod te ontdekken. Onze opleidingsadviseurs geven je met veel plezier advies en informatie over opleidingen die het beste bij jou passen.
 

2. Je wil je kans op een nieuwe job verhogen!

Je hebt zin om jezelf onmisbaar te maken op de arbeidsmarkt en hebt beslist je om te vormen tot de perfecte sollicitant. Tijdens onze opleidingen krijg je kennis en vaardigheden waar werkgevers écht naar op zoek zijn. Je leert jezelf, je zaak of je eigen producten verkopen. Vraag je je af hoe? Bekijk dan hier ons opleidingsaanbod.
 

3. Je volgde al een opleiding aan onze school en hebt de smaak volledig te pakken

Bijleren zit in je dna. Je geniet ervan om indruk te maken met wat je tijdens je vorige opleiding geleerd hebt en je wil vrienden en familie nu nog harder van hun sokken blazen. Benieuwd hoe je daaraan begint? Tijdens onze opendeurdagen zoeken we een nieuwe opleiding die bij je past!
 

4. Je wil je specialiseren

Je denkt praktijkgericht en wil graag alles over je interessegebied weten. Je zoekt een opleiding die je daarbij helpt en een diploma die de kortste weg tussen jou en je droomjob vormt. Klaar om je toekomst in eigen handen te nemen? Onze docenten kunnen niet wachten om jou aan je nieuwe passie voor te stellen. Ontdek ons aanbod hier!
 

5. Je wil een brug tussen het middelbaar en je droomjob

Je hebt je middelbaar diploma al op zak: proficiat! Tijd om te doen waar jij zin in hebt en te leren wat jou écht interesseert, om zo een voorsprong te nemen op de arbeidsmarkt!  Kies hier een opleiding die op jouw lijf geschreven is! 
 
 
Herken jij jezelf in één van bovenstaande scenario's? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden tal van opleidingen die je in groep of thuis kan volgen. Onze opleidingsadviseurs staan steeds klaar met advies op maat. Zo maak je beslist de juiste keuze.  Kom ook zeker langs op een opendeurdag bij jou in de buurt of download hier een gratis proefhoofdstuk!
 
Tot snel!

Delen

Auteur

Louise Verbeeck | 2019-09-10

Blog Tags


SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS