wellness federatie schoonheidsschool

Je online thuisstudie omzetten in een groepsles?

Ben je ingeschreven voor een thuiscursus en kan je om welke reden dan ook je online zelfstudie niet tot een goed einde brengen? Heb je uiteindelijk nood aan een vast lessenschema? Wil je liever toch les in groep volgen, gewoon omdat je dat leuker vindt? Geen probleem! Het Centrum Voor Afstandsonderwijs heeft voor jou de perfecte oplossing.

De meeste cursussen die door ons worden aangeboden via afstandsonderwijs zijn ook te volgen in groep via twee andere onderwijsinstellingen. Je schakelt probleemloos over naar een groepscursus aan het Centrum Voor Avondonderwijs in België of aan het NHBO in Nederland. Op alle locaties van deze twee onderwijsinstellingen worden op regelmatige tijdstippen exact dezelfde cursussen georganiseerd in groepsles. Je krijgt les uit dezelfde handboeken, volgens hetzelfde lessenplan en vaak van dezelfde docenten. De leerstof en ook het examen zijn dus volledig hetzelfde. Bijgevolg zijn de diploma's van elke onderwijsinstelling even waardevol!

Wanneer je overschakelt van een thuiscursus naar een groepscursus mag je 25% van het inschrijvingsgeld dat je betaalde voor je thuisstudie aftrekken van het cursusgeld voor de groepsles. Je volgt dus les in groep aan verminderd tarief. Bovendien kan je ook je thuiscursus blijven volgen zoals afgesproken. Je wedt met andere woorden op twee paarden! Je behaalt je diploma dan via de groepscursus en/of de thuiscursus.

We zijn superflexibel wat betreft het samenstellen van je persoonlijke opleidingsagenda over verschillende scholen en studiemethoden!

 

Lees zeker onze algemene voorwaarden na en neem contact op met ons secretariaat en we vinden een leslocatie die voor jou vlot bereikbaar is.

Je thuisstudie definitief annuleren?

Ben je ingeschreven voor een thuiscursus en wens je deze te annuleren?

Neem dan in eerste instantie onmiddellijk telefonisch contact op met het secretariaat van de school zodat we de beste oplossing voor je kunnen vinden. Afhankelijk van het feit of je cursusmateriaal reeds verzonden werd, aangekomen is, of nog bij de drukker ligt, bekijken we samen de mogelijkheden.

We trachten te allen tijde een klantvriendelijke oplossing te zoeken die bij je past en waar je tevreden mee bent. Je kan ons bereiken door te bellen op het nummer 03/292.33.30.

 

Lees zeker onze algemene voorwaarden na en neem contact op met ons secretariaat om een klantvriendelijke oplossing te vinden die bij je past.

 opleidingscheques schoonheidsschool