Win een studiebeurs

Win een studiebeurs!

 

Wij hebben fantastisch nieuws! Dit opleidingsjaar mogen we weer 25 studiebeurzen uitreiken. Tijdens 2019 kies JIJ je opleiding. Droom je ervan om zelfstandige te worden? Heb je altijd je make-up perfect willen leren aanbrengen? Ambieer je de beste hobbykok van je vriendengroep te worden? Alles is mogelijk met je studiebeurs ter waarde van 1 opleiding naar keuze. Zo maak je een heuse carrièreswitch of leer je die hobby beoefenen die je al zo lang onder de knie wilt krijgen.

 

In samenwerking met verschillende sponsors maken wij het mogelijk om je opleiding volledig gratis te volgen. Dankzij ons internationale aanbod aan locaties kies je zelf waar je les volgt. Lukt het je niet om les te volgen op een campus? Geen probleem! Dan studeer jij gewoon thuis op je eigen tempo.

 

Wil jij graag nu al starten met je thuisstudie, of juist zeker zijn van je plaats in de klas? Zeker doen! Wanneer je nadien toch een studiebeurs wint, betalen wij jou het inschrijvingsgeld gewoon terug. Geen reden om op de uitslag van de loting te wachten dus.

Wat moet je daarvoor doen?

Je moet 5 nieuwe proeflessen downloaden in je studentenprofiel.  Je maakt kans op een studiebeurs voor één van deze vijf interesses.

Log in met je e-mailadres en je wachtwoord van je studentenprofiel. Nog geen account? Dan maak je snel een nieuwe aan. Kies nadien je favoriete cursus en bekijk je gratis proefles in je studentenprofiel. Voeg nadien nog vier nieuwe interesses toe en dan maak je kans op de gratis studiebeurs.

[FreeChapter page='free_chapter']

Actievoorwaarden
Deelname enkel geldig bij toevoeging van vijf nieuwe opleidingsinteresses tussen 28/12/2018 en 13/01/2019 via het studentenprofiel van deze website. Door deelname aan de actie geeft de deelnemer aan Centrum Voor Afstandsonderwijs - onderdeel van Ondernemersschool BV - de toestemming voor publicatie van voor- en achternaam en woonplaats in de communicatie rondom de actie.

Alle voordelen op een rijtje:

1. Je kan ALLE cursussen in je bucketlist steken, de prijs maakt niet uit

2. Alle interesses die toegevoegd zijn vanaf 28 december 2018 t.e.m. 13 januari 2019 komen in aanmerking

3. Je kiest zelf op welke campus je les volgt

4. Je studiebeurs is een jaar lang geldig

5. Elke opleiding die in 2019 start komt in aanmerking

6. Je kiest zelf of je thuis studeert of in groep

7. Je kan je opleidingen volgen in 3 verschillende landen

Schrijf je in met korting

Wist je dat je je het hele jaar door kan inschrijven aan een verminderd tarief? Bekijk hieronder of je kans maakt op een financieel voordeel!

KMO-portefeuille

Via de KMO-portefeuille kan je als zelfstandige of werknemer van een kleine of middelgrote onderneming een subsidie krijgen van de Vlaamse Overheid. Je bespaart zo 30 tot 40% op het inschrijvingsgeld. Een mooi bedrag. Zeker de moeite waard dus! Meer info

Opleidingscheques

Wie over een attest loopbaanbegeleiding beschikt, kan via de VDAB opleidingscheques bestellen tot maar liefst 125 euro. Dien je aanvraag tijdig in en geniet van een mooi financieel voordeel. Meer info

Werkzoekenden

Wie op zoek is naar werk en beschikt over een attest van werkloosheid, geven we graag een korting van 50 euro. Weer een stapje dichter bij de job van je dromen! Meer info