Kortingen tijdens black friday

Black Friday

Klaar om aan je nieuwe carrière te beginnen? Grijp dan nu je kans! In de periode rond Black Friday schrijf je je in met een stevige korting tot 30%! Volg een professionele opleiding, waarmee je een grote meerwaarde toevoegt aan je cv.

Schrijf je online in en geniet automatisch van korting op je lesgeld.

Deze kortingsactie blijft extra lang lopen; zo schrijf je zeker in aan het laagste tarief. Sla je slag van vrijdag 22 november (vanaf 12 uur) tot en met Cyber Monday op 2 december.

  • Wat? Tot 30% korting op alle opleidingen
  • Wanneer? Van 22 november tot en met 2 december
  • Hoe? Inschrijven doe je via de website, de korting wordt automatisch verrekend.
  • Waarom? Zodat jij ook tijdens de donkere herfstmaanden werk kan maken van je nieuwe opleiding

Praktische details voor deze kortingsactie

Uiteraard willen we dat je zo vlot mogelijk aan je nieuwe toekomst kan beginnen. Daarom geven we je graag een overzicht van de belangrijkste praktische afspraken.

Wanneer kan ik inschrijven met korting?

De korting is beschikbaar van 22 november 2019 vanaf 12u00 tot en met maandag 2 december 2019.

Voor welke opleidingen is de korting geldig?

Hoeveel korting krijg ik?

Je krijgt tot 30% korting aangeboden op deze website. Per cursus zal de nieuwe prijs getoond worden. Tijdens deze actie wordt de korting automatisch verrekend bij je inschrijving.

Moet ik iets speciaal doen om de korting te krijgen?

Helemaal niet! De korting wordt automatisch verrekend tijdens je inschrijving.

Kan ik kortingen combineren?

Je kan deze korting combineren met de KMO-portefeuille of opleidingscheques (als je hiervoor in aanmerking komt). Alle andere kortingsacties op de website, zoals bijvoorbeeld vroegboekkortingen, zijn niet combineerbaar met deze korting.

Ik ben al ingeschreven voor een opleiding, krijg ik ook nog korting?

Deze actie is enkel geldig voor nieuwe inschrijvingen vanaf 22/11/2019 en voor cursussen waarvoor de cursist nog nooit in het verleden was voor ingeschreven aan de onderwijsinstelling. Studenten die reeds waren ingeschreven voor eenzelfde cursus veertien dagen voorafgaand deze actie en die zich wensen te beroepen op het herroepingsrecht kunnen niet gebruik maken van deze korting. Deze actie is ook niet cumuleerbaar met andere kortingen. De algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op deze actie.

Er loopt toch iets mis bij mijn inschrijving, wat nu?

Contacteer ons via het contactformulier. We nemen snel met jou contact op om je verder te helpen zodat je toch van de korting kan profiteren.

Schrijf je in met korting

Wist je dat je je het hele jaar door kan inschrijven aan een verminderd tarief? Bekijk hieronder of je kans maakt op een financieel voordeel!

Vroegboekkorting

Schrijf je je minstens 3 maanden voor de startdatum van je opleiding in? Dan krijg je 10% korting op je inschrijvingsgeld. Bovendien kan je deze korting combineren met betalingen via de KMO-portefeuille of met opleidingscheques. Meer info

KMO-portefeuille

Via de KMO-portefeuille kan je als zelfstandige of werknemer van een kleine of middelgrote onderneming een subsidie krijgen van de Vlaamse Overheid. Je bespaart zo 30 tot 40% op het inschrijvingsgeld. Een mooi bedrag. Zeker de moeite waard dus! Meer info

Opleidingscheques

Wie over een attest loopbaanbegeleiding beschikt, kan via de VDAB opleidingscheques bestellen tot maar liefst 125 euro. Dien je aanvraag tijdig in en geniet van een mooi financieel voordeel. Meer info