Black Friday: tot 30% korting op alle cursussen

Zin in een nieuwe uitdaging? Of wil je je expertise helemaal op punt stellen zodat je de top bereikt binnen jouw vak? Doe dan mee aan onze tijdelijke kortingsactie op Black Friday, volg een professionele opleiding en geef je carrière een positieve wending.

Schrijf je op deze website in tussen donderdag 22 november (vanaf 12 uur) en maandag 26 november (tot en met 23.59 uur), betaal meteen online en geniet automatisch van 15 of 30% korting op je lesgeld. Mooi meegenomen, toch?

Droom je van een carrière als Grafisch Vormgever, Medisch Secretariaat of Personal Coach? In ons ruime aanbod vind je vast een opleiding die perfect in jouw toekomstplannen past.

Deze actie start in:

Wil je nog een bijkomende korting?

Je kan deze korting bovendien combineren met andere subsidies. Als zelfstandige of werknemer van een kleine of middelgrote onderneming kan je een subsidie via de KMO-portefeuille aanvragen op je inschrijvingsgeld met korting. Wees er snel bij en besteed het budget van de Vlaamse Overheid aan jouw opleiding!

*actie geldig van donderdag 22/11/2018, 12u00 tot maandag 26/11/2018, 23u59. Actie niet cumuleerbaar met andere kortingen of promoties. In geval van termijnbetalingen is de korting niet geldig.