Ontdek de nieuwe kortingsactie van Centrum Voor Afstandsonderwijs

En, wat zijn jouw goede voornemens voor 2018?

Elk jaar vinden honderden studenten dankzij het Centrum voor Afstandondonderwijs een job als werknemer of zelfstandige.

De redenen? Je volgt onze opleidingen op je eigen tempo, en je studeert waar en wanneer je wilt. Je kiest zélf wanneer je examen aflegt. En je staat er niet alleen voor; je krijgt een jaar lang begeleiding van jouw persoonlijke vakdocent. Met behulp van oefeningen en taken oefen jij de praktijk en ben je direct inzetbaar na het behalen van je diploma.

Enne… vanaf nu vrijdag 18u tot zaterdag 18u krijg jij maar liefst 15% korting op elke opleiding op Centrumvoorafstandsonderwijs.be, wanneer je je dan online inschrijft en betaalt. Opgelet: de korting is maar 24u geldig.


start nu aan je nieuwe toekomst

Deze actie eindigt in:

*actie geldig van vrijdag 19/1, 18u tot zaterdag 20/1, 18u. Actie niet cumuleerbaar met andere kortingen of promoties. In geval van schijfbetaling is de actie enkel geldig op de schijf/schijven die worden betaald tijdens de looptijd van de actie.

Opendeur korting Centrum Voor Afstandsonderwijs

24 uurs-actie: geniet van 15% korting op alle cursussen!

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2018? Wil jij je carrière een wending geven en echt jobgericht studeren? Of in 2018 als zelfstandig ondernemer starten?

Het Centrum voor Afstandsonderwijs, da’s echt kiezen voor een zekere toekomst. Bij ons leer je de vaardigheden die je nadien in je job écht elke dag gebruikt. Zodat je na je examen meteen aan de slag kan. Want daar draait het om. Dus zet een turbomotor achter jouw carrière en geniet nu van 15% korting!

Opgelet: deze actie loopt van vrijdag 19 januari, 18u tot zaterdag 20 januari, 18u. Als je je inschrijft en betaalt op Centrumvoorafstandsonderwijs.be wordt jouw korting wordt automatisch verrekend.

Leren op afstand met een docent dicht bij jou

De selectie van onze docenten is zeer streng. Het Centrum voor Afstandsonderwijs gaat op zoek naar de besten in hun vak. Jouw docenten moeten niet alleen een goede cursus afleveren, ze moeten hun kennis ook met plezier met jou delen.

Elke docent is minstens drie jaar aan de slag in de job die jij gaat leren! We geven theorie waar nodig, om daarnaast m.b.v. oefeningen en taken zo veel mogelijk in de praktijk te oefenen. Op die manier ben je dus na het behalen van je diploma onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt.

Het contact tussen jou en je docent is optimaal door te werken met een online studentenplatform. Op dit platform stel jij al jouw vragen; je docent zal je binnen de 48h antwoord geven, en dit een jaar lang. Hij zal je langs zijn kant ook oefeningen en taken geven zodat jij de leerstof optimaal verwerkt en succesvol examen aflegt.

professionele begeleiding volwassenenonderwijs

Bekijk hoe het er bij ons aan toegaat

Kom je je cursus graag vooraf inkijken? Dat kan!

Kom je vrijblijvend informeren, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Onze opleidingsspecialisten staan de hele week voor jou klaar in onze inkijklocaties in Antwerpen, Gent en Hasselt. Op zaterdag 20 januari van 10u tot 16u staan we bovendien in Antwerpen en Brussel klaar om al je vragen te beantwoorden en professioneel studieadvies te geven.

Schrijf je je in ter plaatse in tijdens onze opendeurdag? Ook dan kan je genieten van 15% korting op je inschrijvingsgeld.


Inkijklocatie Antwerpen

Frankrijklei 127
2000 Antwerpen

ma-vrij: 8.30 – 21.30 uur
za: 10.00 – 16.00 uur

Inkijklocatie Brussel

Koningsstraat 203
1210 Brussel

ma-vrij: 9.00 – 17.00 uur
za: 10.00 – 16.00 uur

Inkijklocatie Gent

Oude Brusselseweg 125
9050 Gentbrugge

ma-vrij: 10.00 – 17.00 uur


Inkijklocatie Hasselt

Simpernelstraat 27
3511 Hasselt

ma-vrij: 10.00 – 17.00 uur