Studeer een allround opleiding met korting

Allround opleidingen met korting

Echte vakexperten hebben meer dan een streepje voor. Ze stralen vertrouwen uit, ze leveren kwaliteit én ze halen meer klanten en opdrachten binnen. Klinkt goed, toch?

Wil jij je ook als specialist op de arbeidsmarkt profileren? Vanaf vandaag schrijf je je nog de hele maand juli met 21% korting in voor alle allround opleidingen. Grijp dus snel je kans en maak werk van je favoriete opleiding.

Met een allround opleiding aan onze school breid je je kennis significant uit. Deze XL-cursussen bestaan uit verschillende op elkaar afgestemde modules, die van jou stap voor stap een professional maken.

Een allround volgen heeft heel wat voordelen:

Je krijgt een mooie korting op je lesgeld

Je breidt je kennis fors uit en wordt een echte expert in je vakgebied

Je verhoogt je jobkansen met een extra diploma of attest

Je krijgt online begeleiding van een hecht team van topdocenten

Je krijgt een breed beeld van jouw sectorPraktische info


WAT? 21% korting op alle allrounds.

WANNEER? Maar liefst 21 dagen lang, van 10 juli tot en met 31 juli (middernacht).

HOE? De korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft via de website. Je kan uiteraard ook langskomen op een van onze secretariaten.


Alfabetisch overzicht Allround opleidingen

Praktische details voor deze kortingsactie

Uiteraard willen we dat je zo vlot mogelijk aan je nieuwe toekomst kan beginnen. Daarom geven we je graag een overzicht van de belangrijkste praktische afspraken.

Wanneer kan ik inschrijven met korting?

De korting is beschikbaar van woensdag 10 juli 2019 om 12u00 tot en met woensdag 31 juli 2019.

Voor welke opleidingen is de korting geldig?

Je krijgt korting op alle allround opleidingen! Op elke allround cursus krijg je 21% korting.

Hoeveel korting krijg ik?

Je krijgt 21% korting op alle allround curussen op deze website. De korting wordt automatisch verrekend.

Moet ik iets speciaal doen om de korting te krijgen?

Helemaal niet! De korting wordt automatisch verrekend tijdens je inschrijving.

Kan ik kortingen combineren?

Je kan deze korting combineren met de KMO-portefeuille of opleidingscheques (als je hiervoor in aanmerking komt). Alle andere kortingsacties op de website, zoals bijvoorbeeld vroegboekkortingen, zijn niet combineerbaar met deze korting.

Ik ben al ingeschreven voor een opleiding, krijg ik ook nog korting?

Deze actie is enkel geldig voor nieuwe inschrijvingen vanaf 10/07/2019 en voor cursussen waarvoor de cursist nog nooit in het verleden was voor ingeschreven aan de onderwijsinstelling. Studenten die reeds waren ingeschreven voor eenzelfde cursus veertien dagen voorafgaand deze actie en die zich wensen te beroepen op het herroepingsrecht kunnen niet gebruik maken van deze korting. Deze actie is ook niet cumuleerbaar met andere kortingen. De algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op deze actie.

Er loopt toch iets mis bij mijn inschrijving, wat nu?

Contacteer ons via het contactformulier. We nemen snel met jou contact op om je verder te helpen zodat je toch van de korting kan profiteren.

Schrijf je in met korting

Wist je dat je je het hele jaar door kan inschrijven aan een verminderd tarief? Bekijk hieronder of je kans maakt op een financieel voordeel!

Vroegboekkorting

Schrijf je je minstens 3 maanden voor de startdatum van je opleiding in? Dan krijg je 10% korting op je inschrijvingsgeld. Bovendien kan je deze korting combineren met betalingen via de KMO-portefeuille of met opleidingscheques.
Meer info

KMO-portefeuille

Via de KMO-portefeuille kan je als zelfstandige of werknemer van een kleine of middelgrote onderneming een subsidie krijgen van de Vlaamse Overheid. Je bespaart zo 30 tot 40% op het inschrijvingsgeld. Een mooi bedrag. Zeker de moeite waard dus!
Meer info

Opleidingscheques

Wie over een attest loopbaanbegeleiding beschikt, kan via de VDAB opleidingscheques bestellen tot maar liefst 125 euro. Dien je aanvraag tijdig in en geniet van een mooi financieel voordeel.
Meer info