Werk aan jezelf met een van deze opleidingen
Werk aan jezelf met een van deze opleidingen
Het is bijna tijd om weer buiten te komen! Grijp nu je kans om aan jezelf te werken en toon iedereen de beste versie van jezelf!
Wij denken aan jou en helpen je om je doelen te bereiken: van 25 tot en met 31 mei schrijf je je met 15% korting in voor alle opleidingen binnen de thema's hieronder.

Praktische details voor deze kortingsactie

Uiteraard willen we dat je zo vlot mogelijk aan je nieuwe toekomst kan beginnen. Daarom geven we je graag een overzicht van de belangrijkste praktische afspraken.

Wanneer kan ik inschrijven met korting?

De korting is beschikbaar van maandag 25 mei om 00u00 tot en met zondag 31 mei 23u59.

Voor welke opleidingen is de korting geldig?

Je krijgt korting op alle opleidingen binnen de geselecteerd thema’s die je vindt op deze pagina! Iedereen profiteert: of je nu kiest voor een groepsles of een thuisstudie, een eendagsopleiding of een allround opleiding.

Hoeveel korting krijg ik?

Je krijgt 15% korting op alle cursussen in de deelnemende thema’s

Moet ik iets speciaal doen om de korting te krijgen?

Helemaal niet! De korting wordt automatisch verrekend tijdens je inschrijving.

Kan ik kortingen combineren?

Je kan deze korting combineren met de KMO-portefeuille of opleidingscheques (als je hiervoor in aanmerking komt). Alle andere kortingsacties op de website, zoals bijvoorbeeld vroegboekkortingen, zijn niet combineerbaar met deze korting.

Ik ben al ingeschreven voor een opleiding, krijg ik ook nog korting?

Deze actie is enkel geldig voor nieuwe inschrijvingen vanaf 25/05/2020 en voor cursussen waarvoor de cursist nog nooit in het verleden was voor ingeschreven aan de onderwijsinstelling. Studenten die reeds waren ingeschreven voor eenzelfde cursus veertien dagen voorafgaand deze actie en die zich wensen te beroepen op het herroepingsrecht kunnen niet gebruik maken van deze korting. Deze actie is ook niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Er loopt toch iets mis bij mijn inschrijving, wat nu?

Contacteer ons via het contactformulier. We nemen snel met jou contact op om je verder te helpen zodat je toch van de korting kan profiteren.