Onze filosofie

Het Centrum voor Afstandsonderwijs is een echte ondernemersschool. De selectie van ons personeel is zeer streng. Elke docent die bij ons lesgeeft is een zelfstandig ondernemer die minstens vijf jaar aan de slag is in het vak dat jij gaat volgen. We geven theorie waar dat nodig is, om daarnaast zo veel mogelijk te oefenen in de praktijk. Zo leer jij alle vaardigheden aan die je nodig hebt om als werknemer of zelfstandige te starten. Door in kleine groepen aan de slag te gaan, zorgen we er bovendien voor dat jouw leerervaring steeds optimaal is.

Jij krijgt les professionals uit het vak

Al onze docenten zijn professionals die heel wat succes hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij zullen je dan ook met hun jarenlange ervaring praktijkgerichte tips en tricks aanleren die je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan binnen de sector. Bovendien zullen ze je extra informatie geven om te starten als zelfstandige, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je kan aanrekenen. Dat maakt onze school zo uniek in de Benelux!

Interne didactische scholing

Regelmatig sturen we al onze docenten op bijscholing. Zowel hun didactische vaardigheden als hun vakkennis wordt permanent bijgeschaafd zodat ze tot de absolute top blijven behoren. Je bent dus zeker dat je les krijgt van een echte vakspecialist!

Op vaste tijdstippen laten we onze docenten en cursussen ook screenen door een extern auditbureau. Zo kunnen we de hoge kwaliteit steeds behouden en verzekeren. Onze docenten zijn erg gemotiveerd om een kwaliteitsvolle cursus af te leveren en elke student persoonlijk en professioneel te begeleiden tijdens zijn of haar studietraject!