Bij het Centrum Voor Afstandsonderwijs vinden we dat iedereen het recht heeft om een kwalitatieve en betaalbare opleiding te kunnen volgen. We streven er dan ook hard naar om het inschrijvingsgeld zo laag mogelijk te houden door bijvoorbeeld geen dure reclamecampagnes op televisie uit te zenden of ‘gratis’ tablets aan onze studenten weg te geven.

Bovendien kan je als (toekomstig) student genieten van heel wat financiële voordelen, waardoor je aan een nog lager inschrijvingsgeld met je opleiding kan starten!*

Neem hieronder dus zeker eens een kijkje naar de mogelijke formules, zodat je geen enkele korting misloopt en het maximum uit je thuisstudie(s) kan halen. Klaar om in te schrijven met korting, of nood aan meer informatie of bijvoorbeeld een offerte op maat? Stuur dan even een mailtje naar onze opleidingsconsulenten via info@thuisstudie.be. Zij helpen jou dan graag verder!

Ondernemerskorting: 30%

Wij jij je eigen zaak starten of beginnen als zelfstandige? Dan heb je in België het verplichte attest Bedrijfsbeheer nodig. Om startende ondernemers een duwtje in de rug te geven, is er bij het CVA de speciale Ondernemerskorting van maar liefst 30%! Dit wil zeggen dat je de cursus Bedrijfsbeheer aan een verlaagd inschrijvingsgeld van €99 kan starten als je deze combineert met eender welke thuisstudie uit ons opleidingsaanbod.

Wil jij snel de juiste diploma’s en attesten om je eigen zaak of onderneming te beginnen? Dan is dit pakket voor jou het voordeligst!

cursus opleiding

cursus opleiding

Persoonlijk Studietraject: tot 20% korting

Wil je graag meerdere thuisstudies tegelijk starten en op die manier jouw eigen cursuspakket samenstellen, 100% toegespitst op je individuele behoeftes en doelstellingen? Kies dan voor een Persoonlijk Studietraject! Je kan volledig zelf kiezen welke cursussen je met elkaar combineert.

Onze professionele opleidingsconsulenten staan steeds voor je klaar om je te adviseren, zodat je voor het traject kiest dat het beste bij jou past. Bovendien kan je genieten van een mooie korting als je tegelijkertijd inschrijft voor drie of meer cursussen. Zo krijg je op de tweede thuisstudie 10% korting en vanaf de derde 20%!

Gezinsstuderen: familielid/partner studeert aan €99

Een opleiding volgen is leuk, maar een opleiding volgen samen met je partner of een familielid is nog veel leuker! Je kan elkaar immers helpen bij het studeren, samen de oefeningen maken of discussiëren over een bepaald onderwerp. Daarom biedt het Centrum Voor Afstandsonderwijs een unieke formule voor wie dezelfde thuisstudie wil volgen met bijvoorbeeld zijn of haar partner of familielid: het Gezinsstuderen.

Jullie krijgen dan één cursusboek toegestuurd waaruit jullie samen studeren en krijgen beiden toegang tot het online studentenplatform, met bijhorende begeleiding van jullie docent. Uiteraard kunnen jullie ook allebei het examen afleggen en het waardevolle diploma behalen. Het grote voordeel van deze formule? De tweede persoon betaalt slechts €99 voor zijn of haar opleiding, welke thuisstudie jullie ook kiezen! (Voorbeeld: een vader en zoon studeren beiden de opleiding Webdesign. Normaal: €239 + €239. Via Gezinsstuderen: €239 + €99!)

cursus opleiding

cursus opleiding

Online Ondernemen: 30% Korting

Zoals je al kon lezen, is het één van onze missies om startende ondernemers te helpen bij het opstarten van hun eigen zaak. Door de digitalisering kiezen steeds meer mensen ervoor om hun producten te verkopen via een eigen webshop op het internet. E-commerce is dan ook een echte booming business!

Om deze enthousiaste online ondernemers in spé te ondersteunen, krijgt elke student die zich inschrijft voor eender welke thuisstudie in combinatie met de cursus ‘Webshop Opstarten’, deze laatste aan €139 in plaats van €199. Een stevige en unieke korting van 30% dus!

Wil jij snel de juiste kennis en diploma’s om je eigen online winkel te beginnen? Dan is dit pakket voor jou ideaal!

Bouwbedrijf Starten: 15% Korting

Wil jij carrière maken in de bouwsector en starten als professioneel Aannemer? Dan heb je naast het erkende vestigingsattest Aannemer ook minstens één vestigingsattest Loodgieter, Elektricien, Ruwbouw, Eindafwerking, Dakdekker, Glazenmaker, Schrijnwerker, Stukadoor of Tegelzetter nodig.

Daarom kan je nu bij het CVA terecht voor het speciale pakket ‘Bouwbedrijf Starten’. Combineer je een thuisstudie Aannemer met een opleiding die leidt tot een vestigingsattest in de bouwsector? Dan krijg je 15% korting op de cursus Aannemer en betaal je dus maar €391 inschrijvingsgeld in plaats van €449!

*Verschillende soorten kortingen niet met elkaar cumuleerbaar.